Με Σάκη Ρουβά η Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της Αθήνας

Αθήνα

Στις 19:00 την Πέμπτη, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει στην πλατεία Συντάγματος τo σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της Αθήνας με Σάκη Ρουβά
Από τις 17:30, μουσικές θα πλημμυρίζουν την Αθήνα, καθώς δύο τμήματα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσουν ταυτοχρόνως, από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλ. Κοτζιά) και το σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι, για να συναντηθούν στην πλατεία Συντάγματος και να υποδεχθούν τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Στις 7 το απόγευμα η Big Band του δήμου Αθηναίων μαζί με τον Σάκη Ρουβά, σε μια ειδική εμφάνιση και ρεπερτόριο που θα αφιερωθεί στο Παρίσι, θα συνοδεύσουν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους την επίσημη φωταγώγηση της πόλης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Μια ώρα αργότερα η σκυτάλη θα πάρουν dj, οι οποίοι θα κρατήσουν τον εορταστικό παλμό στην πόλη έως αργά το βράδυ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ