Μέλη του Δ. Συμβουλίου της Παγκρήτιας Ένωσης στην Καμπέρα για την Ημέρα Μνήμης

Εκπρόσωποι της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης, και συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Νικολακάκης, ο Γραμματέας κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιάννης Ρεράκης, παραβρέθηκαν στην τελετή για την Ημέρα Μνήμης στο Μνημείο Πολέμου στη Καμπέρα.Κάντε κλικ για επιλογές

Η Ένωση προσκλήθηκε να λάβει μέρος από το Διευθυντή του Αυστραλιανού Μνημείου Πολέμου Δρ. Brendan Nelson, καθώς επίσης και από την οικογένεια του Βετεράνου ANZAC Λοχαγού Reg Saunders.

Την τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κάρολος και Καμήλα, ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Αξιότιμος κ. Malcom Turnbull και η αυτού Εξοχότης, ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας Αξιότιμος Sir Peter Cosgrove και άλλες πολλές σημαντικές προσωπικότητες.

Έπειτα από την τελετή για την Ημέρα Μνήμης, οι Αντιπρόσωποι της Ένωσης έλαβαν επίσης μέρος στα εγκαίνια της γκαλερί του Reg Saunders, στο Αυστραλιανό Μνημείο Πολέμου όπου ήταν παρόντες η οικογένεια του, η Αυστραλιανή Κοινότητα και Αντιπρόσωποι των Κρητών από το Σίδνεϊ και την Καμπέρα.Κάντε κλικ για επιλογές

Επιπλέον η αντιπροσωπεία της Ένωσης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το τμήμα του μουσείου που είναι αφιερωμένο στην Μάχη της Κρήτης το οποίο είναι εγκατεστημένο μέσα στο Μνημείο Πολέμου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης έχει δωρίσει $5.000 για το Μνημείο στην 42η Οδό στα Χανιά το οποίο θα αφιερωθεί στους Βετεράνους ANZAC το Μάϊο του 2016 και ιδιαιτέρως στο Λοχαγό Reg Saunders.