Δίκαιη μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη- Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-1

Δύο «βολίδες», μία για κάθε ομάδα, διαμόρφωσαν το 1-1 στον αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ για τη 14η ημέρα της Super League. Ο Ολιβιέ Μπουμάλ έδωσε στο 37΄ το προβάδισμα στους «κυανέρυρθους», ενώ ισοφάρισε ο Ελντερ Μπαρμπόσα για την Ενωση που παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με δέκα παίκτες ολοκήρωσαν το ματς οι «κιτρινόμαυροι» λόγω αποβολής του Αρθο στο 68΄.
Στο μεταξύ, ήταν το 85 λεπτά του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη, όταν ο Γκουστάβο Πογέτ αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Ράφικ Τζεμπούρ με τον Άρη Σοϊλέδη.

Αυτό ήταν! Ποιός είδε τον Αλγερινό και δεν φοβήθηκε… Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο και φτάνοντας στον πάγκο ο Τζεμπούρ δεν έδωσε το χέρι του στα μέλη του τεχνικού τιμ της Ένωσης, κλώτσησε ένα σάκο που βρέθηκε μπροστά του, ενώ πέταξε με δύναμη στο έδαφος ένα μπουκάλι που προοριζόταν για να τον δροσίσει.

Η Βαθμολογία

Παρέμεινε μόνη δεύτερη η ΑΕΚ με 27 βαθμούς πλέον και την πρώτη της γκέλα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Στους 23 πόντους ακολουθεί ο Πανιώνιος, που μετά την ήττα στην Τούμπα επέστρεψε στους βαθμούς.