Δύσκολες ώρες περνάει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Δύσκολες ώρες περνάει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς  το απόγευμα του Σαββάτου  η αδερφή του άφησε την τελευταία της πνοή.   Τις τελευταίες μέρες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρισκόταν στο πλευρό της μεγαλύτερης αδελφής του, η οποία έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μεϊμαράκης καθημερινά ήταν δίπλα της και αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του από την κρίσιμη ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης στη Βουλή, όπως έγραψε το NewsIt.gr.  Μια απουσία που σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά, ενώ ο ίδιος είχε ενημερώσει ανεπίσημα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, κατά την τελευταία του συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε πει πως η απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης, οφειλόταν σε “προσωπικούς λόγους”.

Η κηδεία της αδερφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσω, θα γίνει στις 11 το πρωί της Δευτέρας, στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για την απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».

Τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξέφρασαν μέσω Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

“Θερμά συλλυπητήρια στο Βαγγέλη Μειμαράκη για την απώλεια της αγαπημένης του αδερφής”.

Το μήνυμα του Απόστολου Τζιτζικώστα:

“Θερμά συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον πρόωρο χαμό της αδελφής του”.
 Το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη:
“Θερμά Συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μειμαράκη και στην οικογένειά του”.