Tρεις Χριστουγεννιάτικές χορωδίες στα “Εισόδια της Θεοτόκου” Στον Ιερό Ναό του North Balwyn

North Balwyn, Αυστραλία. Με οδηγό το άστρο της αγάπης και της ελπίδας, το εκκλησίασμα του ιερού ναού Εισοδίων Θεοτόκου North Balwyn, παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή, αμέσως μετά τη θεία λειτουργία, ένα ποικίλο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με ύμνους, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Κάλαντα.

Στον χαιρετισμό του, ο ιερατικώς προϊστάμενος π. Νικόλαος, κάλεσε τους πιστούς να διαβούν την εβδομάδα προς την γέννηση του Χριστού «εν ειρήνη και αγάπη», με ιδιαίτερη μνεία στους έχοντες ανάγκη».Eisodia ueotokoy Aystralia

Την χορωδία «Καντάδα», διηύθυνε ο γνωστός μαέστρος Δαυίδ Δαυιδόπουλος, ο οποίος κάλεσε τους πιστούς να συνοδέψουν τους χορωδούς στο «Χριστός γεννάται».

Στη συνέχεια, η χορωδία Camberwell Chorale, υπό τη διεύθυνση του γνωστού μαέστρου Douglas Heywood, μετά από μεσολάβηση του καθηγητή/μουσικοσυνθέτη Στέλιου Τσιόλα, εξέπληξε ευχάριστα, με γνωστά και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα … ελληνικά.

Tέλος, το χειροκρότημα πήγε στους μικρούς καλούς μας φίλους, τα παιδιά του Κατηχητικού, που παρέσυραν με τις αθώες φωνούλες τους στο σπήλαιο της Βηθλεέμ.

Με την ευκαιρία οι αιδεσιμότατοι πατέρες, Νικόλαος και Γεώργιος, η Εκκλησιαστική Επιτροπή και το Τμήμα της Φιλοπτώχου, απευθύνουν στην ομογένεια θερμές ευχές για Ευφρόσυνα Χριστούγεννα, υγεία και αγάπη για το 2016 που σε λίγο ανατέλλει και Έτη Πολλά!