Λεβέντης: Όχι σε στήριξη της κυβέρνησης

– Όχι από τον Βασίλη Λεβέντη σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και στήριξη της κυβέρνησης
– «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε, είπε στον ΣΚΑΙ
– Μια οικουμενική έχει νόημα αλλά χωρίς ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, είπε ο κ. Λεβέντηςlevenths_595_355

Όχι στην στήριξη της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με ψήφο ή με συνεργασία, είπε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας».

Ο κ. Λεβέντης είπε μάλιστα ότι μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε να εκλεγεί αρχηγός στη ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, γιατί ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κυρίου Μεϊμαράκη. Σύμφωνα μάλιστα με τον κύριο Λεβέντη, αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το κάνει.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι δεν θέλει να εκλεγεί γιατί έχει την υποστήριξη του Άδωνη και του Βορίδη, τους οποίους και χαρακτήρισε ακροδεξιά βαρίδια.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Λεβέντης η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε: «Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο κύριος Καμμένος διατηρεί σχέσεις με τον κύριο Καραμανλή, γιατί είχαν συνεργαστεί στην κυβέρνηση του, αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες υποδείξεις από τον κ. Καραμανλή προς τον κ Καμμένο».