Χίλαρι Κλίντον: “Αν γίνω πρόεδρος, θα εξετάσω το θέμα των UFO”

Τη… σκούφια τους πετούν οι ακτιβιστές των UFO μετά τις δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον για τις κινήσεις στις οποίες θα προβεί όσον αφορά στο φλέγον ζήτημα της ύπαρξης ή μη ζωής εκτός του πλανήτη Γη, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρώτη ενέργεια, η άμεση έναρξη έρευνας για το τι τελικά κρύβεται πίσω από τις ερμητικά κλειστές πύλες της απόρρητης Περιοχής 51 στη Νεβάδα -όπου κατά καιρούς εμφανίζονται πληροφορίες για την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα σε ερώτηση δημοσιογράφου της «Daily Sun» κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας στην πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ. «Θα φθάσω στην ουσία του ζητήματος» απάντησε η κα Χίλαρι, σκορπίζοντας ρίγη ενθουσιασμού στους απανταχού υπέρμαχους της ύπαρξης εξωγήινης ζωής και τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας που έχουν σε κάποιο σημείο του δωματίου τους μια φωτογραφία του Μόλντερ ή της Σκάλι από τα «X-Files».

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε πως σχεδιάζει να στείλει μια ειδική ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51 για τον σκοπό αυτόν, καθώς η αμερικανική κοινή γνώμη αναζητεί απαντήσεις.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν είναι καθόλου τυχαία, αν ληφθεί υπ’ όψιν η εξέχουσα θέση του Τζον Ποντέστα στο επικοινωνιακό της επιτελείο. Ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα αμερικανικά ΜΜΕ με τις δηλώσεις του περί… ανάγκης άμεσης δημοσιοποίησης όλων των αρχείων που αφορούν σε UFO. «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια» συνήθιζε να λέει.

Ο Τζον Ποντέστα ήταν διευθυντής προσωπικού του συζύγου της Χίλαρι Κλίντον, Μπιλ, όταν εκείνος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ διατελεί σύμβουλος και του Μπαράκ Ομπάμα. Το 2015 ο Μπιλ Κλίντον δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί ότι δεν θα του έκανε εντύπωση ενδεχόμενη επίσκεψη εξωγήινων στη Γη, ωστόσο είχε ξεκαθαρίσει ότι στην Περιοχή 51 «δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος».