Ορθόδοξος γάμος στην Μπούνια, στο Ανατολικό Κονγκό

Κυριακή 10/1/2016, νωρίς το πρωί, ο Ι. μας Ναός “Άγιος Νικόλαος” Μπούνια ήταν γεμάτος από κόσμο. Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Μπούνια,  φίλοι και  συγγενείς των μελλόνυμφων,  κ. Βλασίου και κα Ειρήνης που πριν λίγο είχαν λάβει  Ορθόδοξο Βάπτισμα στην Εκκλησία μας, προσήλθαν στον Ι. Ναό να συγχαρούν την νύφη και τον γαμπρό.

Η τελετή του γάμου έλαβε χώρα αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.

Η συγκίνηση και η χαρά ήταν  ζωγραφισμένες στα πρόσωπα όλων, που μαζί με τον ιερέα τους, ευχήθηκαν στους νεόνυμφους, τους εξέφρασαν εγκάρδιες και θερμές ευχές ευημερίας, ευτυχίας, ευχάριστης συμβίωσης καθώς και  αμοιβαίας συζυγικής αγάπης, επιθυμώντας να δούνε τους καρπούς του Ορθόδοξου γάμου τους: καλά παιδιά, μελλοντικά μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Ο κ. Βλάσιος ( 33 ετών), από τότε που βαφτίστηκε Ορθόδοξος, εδώ και μερικούς μήνες, υπηρετεί στο Ιερό του Ναού μας με  ευσέβεια, ακρίβεια και με φόβο Θεού, ενώ η κ. Ειρήνη (23 χρόνων) από τη στιγμή της βαφτίσεως της, ψέλνει στη Χορωδία μας με όμορφη και ωραία  φωνή.

Και οι δύο τους είναι  δάσκαλοι.

Ο κ Βλάσιος έχει κλίση και επιθυμία να υπηρετήσει τον Θεό ως ιερέας.

Ο Θεός να ευλογεί  τους Νεόνυμφους Βλάσιο και Ειρήνη και να τους παρέχει ό, τι επιθυμεί η καρδιά τους  και τη σωτηρία των ψυχών τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

DSC07144 DSC07166 DSC07247 DSC07252