Πέθανε ο μεγάλος τραγουδιστής David Bowie

Σοκ προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας η είδηση του θανάτου του θρύλου της ροκ Ντέιβιντ Μπάουι. Η είδηση του θανάτου του David Bowie έπεσε σαν “βόμβα” και βύθισε στο πένθος τους θαυμαστές του. Το ένα μετά το άλλο τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση του θανάτου του μεγάλου τραγουδιστή. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε και μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook
Έπασχε από καρκίνο και έδινε μάχη τους τελευταίους 18 μήνεςbowie_new_660_221_630_200

Η είδηση πως ο Ντέιβιντ Μπάουι έφυγε από τη ζωή βυθίζει στο πένθος τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Ο David Bowie πέθανε λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του και την κυκλοφορία του νέου του δίσκου. Ήταν μόλις 69 ετών αλλά τους τελευταίους 18 μήνες έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook και το Twitter. “O David Bowie πέθανε ήσυχα, περιστοιχισμένος από την οικογένειά του μετά από θαραλλέα μάχη με τον καρκίνο. Ενώ πολλοί από εσάς θα μοιραστείτε αυτή την απώλεια, σας ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του κατά την περίοδο του πένθους της” αναφέρει το μήνυμα που ανέβηκε στο Facebook.

<<David Bowie

Musician/Band · 6,097,000 Likes

· 43 mins · London, United Kingdom ·

January 10 2016 – David Bowie died peacefully today surrounded by his family after a courageous 18 month battle with cancer. While many of you will share in this loss, we ask that you respect the family’s privacy during their time of grief.

14,647 Likes · 8,305 Comments · 43,387 Shares>>
πηγή:newsit.gr/In.gr