Ο Rene Angelil, σύζυγος της Celine Dion, πέθανε σε ηλικία 73 ετών

Ο Rene Angelil, σύζυγος της Celine Dion, πέθανε σε ηλικία 73 ετών, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης. Ο ίδιος έδινε επί χρόνια μία θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος για πρώτη φορά του διαγνώστηκε το 1999.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια, έκανε μία δήλωση στο περιοδικό People και ανέφερε: “Ο Rene Angelil, σε ηλικία 73 ετών πέθανε σήμερα στο σπίτι του στο Las Vegas, μετά από μία μαρκά και θαρραλέα μάχη ενάντια στον καρκίνο. Η οικογένεια ζητά η ιδιωτικότητά της να γίνει σεβαστή αυτές τις ώρες. Περισσότερες λεπτομέρεις θα γίνουν γνωστές αργότερα”.

Ο Rene Angelil διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο του λαρυγγα το 1999, με την “μάχη” να επαναλαμβάνεται πολλές φορές στην συνέχεια. Τον περασμένο Μάρτιο, η Celine Dion αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, ο οποίος είχε διατελέσει και μάνατζέρ της επί σειρά ετών, δεν ήταν πλέον σε θέση να τραφεί και λάμβανε όλα τα γεύματά του με σωληνάκι.

“Δεν μπορεί να τραφεί, συνεπώς τον ταϊζω εγώ. Τρέφεται με σωληνάκι. Πρέπει να τον ταϊζω τρεις φορές την ημέρα. Το κάνω μόνη μου κι έτσι νιώθω τον σύζυγό μου και νιώθω τα παιδιά μου”, δήλωνε χαρακτηριστικά.αρχείο λήψης (15)

Τον περασμένο Αύγουστο, η Καναδή σταρ αποκάλυψε πως η τελευταία ευχή του συζύγου της ήταν να είναι μαζί της όταν θα ερχόταν η στιγμή για το τελευταίο του ταξίδι.

Η ίδια είχε δηλώσει για εκείνο τον διάλογο, πως του είπε: “Φοβάσαι; Το καταλαβαίνω. Μίλησέ μου για αυτό“, για να της απαντήσει ο πολυαγαπημένος της σύζυγος: “Θέλω να πεθάνω στα χέρια σου“. Τότε η Celine Dion του απάντησε: “Εντάξει, θα είμαι εκεί, θα πεθάνεις στα χέρια μου“.αρχείο λήψης (14)

Φωτογραφίες: Reuters