ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: Αλέξη, τύπωσε παράλληλο νόμισμα…

emailΠαραλυσε η Ελλαδα με τις πανελλαδικες απεργιες και…..επεται συνεχεια με χιλιες επιπλοκες στη δημοσια διοικηση αφου καθε ημερα απεργιας ζημιωνει το δημοσιο με εκατονταδες χιλιαδες ευρω καθημερινα φου ο Ελληνας φορολογουμενος -μισθωτος ελευθερος επαγγελματιας  η συνταξιουχος καλειται καθημερινα να πληρωσει το “μαρμαρο” των μνημονιων επιβαλοντας αιματηρη λιτοτητα αφου οι δανειστες μας θελουν τα χρηματα που μας δανεισαν για να μεινουμε στην περιβοητη ευρωζωνη που μας εφθασε σε αυτο το σημειο σημερα απο το 2001 οταν το ευρω μπηκε στην τσεπη των Ελληνων και ….πανηγυριζαν ολοι βλεποντας το νεο “κομφετι” νομισμα !!!!

Οι δανειστες μας “ετριβαν τα χερια τους ” αφου οι Ελλαδα “μασισε” το καροτο !! χωρις να γνωριζουν τι θα επακολουθησει στο εγγυς μελλον και  να τα αποτελεσματα !!!!!
Κατα τα δημοσιευματα του  κ Θ.Κατσανεβα (οικονομολογου π Υπουργου του ΠΑΣΟΚ ) καθως και αλλα δημοσιευματα στο διαδυκτιο η Ελλαδα ευημερουσε με την δραχμη ενω ηταν μελος της Σεγκεν προ πολλων ετων χωρις δανεια
Ηλθε το ευρω και σε λιγα χρονια ακολουθησαν τα εξης
1-Λουκετα σε επιχειρησεις και καταστηματα
2-Διαμαρτυριες
3-Λιτοτητα
4- 5.000 αυτοκτονιες ελληνων επιχειρηματιων
5-Απεργιες ΟΛΩΝ
6-Ραγδαια αυξηση των καταναλωτικων αγαθων -καυσιμων ΔΕΚΟ κλπ προς χαριν της λιτοτητας
7-Ραγδαια μειωση των συνταξεων κλπ
8-Χαρατσια – επιδοματα αλληλεγγυης συσιτια και
αρκετοι Ελληνες “ετρωγαν ” απο καδους απορριματων ενω οι κλοπες και ληστειες μετα φονου αυξηθηκαν  σε ολη την Ελλαδα!!
9-Περαν αυτων μας ηλθαν και οι “προσφυγες” αλλοτε
ονομαζομενοι σαν “λαθρομεταναστες” αλλοτε σαν οικονομικοι μεταναστες κλπ τους οποιους ΠΑΝΤΑ μας τροφοδοτουσαν οι Τουρκοι διακινητες εναντι αδρας αμοιβης τους οποιους πληρωναν οι “προσφυγες” και το συναλλαγμα “πηγαινε” στην τουρκια !!! και συνεχιζουν μεχρι σημερα !!!!ενω ποσως ενδιαφερει τους Τουρκους διακινητες τα καθημερινα πολλαπλα θυματα λαθρομεταναστων οπως περιγραφονται στα ΜΜΕ καθημερινα με γυναικες και παιδια λαθρομεταναστων!!Και καλα η κακα ολα αυτα !! Λιγοι λαθρομεταναστες δηλωνουν οτι θελουν να μεινουν στην φιλοξενη Ελλαδα και ενα μεγαλο ποσοστο δηλωνει οτι θελουν να πανε στην Γερμανια και Σουηδια ! ενω κανεις απο αυτους δεν δηλωνει οτι θελουν να πανε σε πλουσια αραβικα κρατη οπου ομιλουν την ιδια γλωσσα!!!

ΑΛΕΞΗ  ΤΥΠΩΣΕ ΠΑΡΑΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ  ΣΤΟΜΑΤΑ  ΑΠΕΡΓΩΝ ΚΛΠ

Λεφτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτα θα προκυψουν απο καλα “μυαλα” αφου η Ελλαδα  εχει την δυνατοτητα να γινει πρωτη οικονομικη δυναμη με βαση τους φυσικους μας πορους τα πετρελαια και υδρογονανθρακες στην νοτια Ελλαδα και νοτιως της Κρητης και Γαυδου οπως γραψαμε παλαιοτερα ( πριν 6 χρονια)
Τυπωσε  παραλληλο νομισμα ” νεα δραχμη ” για εσωτερικη χρηση ΩΣΤΕ ολοι οι συνταξιουχοι μισθωτοι κλπ να παιρνουν αυτο το νεο νομισμα με βαση προ του 2001 μισθων και συνταξεων

-Οποιος θελει να μπορει δια νομου να διατηρει στις Ελληνικες τραπεζες  2 νομισματα – -=Νεα δραχμη  και Ευρω δολλαρια η αλλο συναλλαγμα

-Να παραμεινει η ελλαδα στην Σεγκεν αλλα να γινεται πληρης και λεπτομερης ελεγχος σε αιτηση χορηγησης ΒΙΖΑ απο αλλοδαπους σε συνεργασια με ευρωπαικα κρατη και Αμερικη και αραβικα κρατη.

Γιώργος Δήμας
Εδώ Αλεξάνδρεια