Πορεία ενστόλων – Απίστευτο! Στη “μάχη” κι ένας… γάιδαρος!

Η πανελλαδική κινητοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων εντυπωσίασε για την μαχητικότητα και τον όγκο της. Πράγματι η  ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν μαζική και δυναμική. Εκτός όμως από τους ένστολους, στην πορεία συμμετέχει κι ένας συμπαθέστατος… γάιδαρος! Αστυνομικοί προσήγαγαν τον πυροσβέστη που τον μετέφερε στο κέντρο για τροχαία παράβαση, ωστόσο λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ αφέθηκε τελικά… ελεύθερος!

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Μπροστά από την Παλαιά Βουλή συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2.000ένστολοι, αντιδρώντας φυσικά για την… πλέον “καυτή πατάτα” της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που δεν είναι άλλη από το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό.

Στην συνέχεια έκαναν πορεία προς τη Βουλή, ενώ αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ΕυρωπαΪκής Ένωσης.

Στα… ευτράπελα της σημερινής διαδήλωσης, εκτός από τις όμορφες αστυνομικίνες που μαγνήτισαν τα βλέμματα, μπορεί να μπει και ο γάιδαρος!

Πυροσβέστες έφτασαν στην οδό Ακαδημίας έχοντας μαζί τους τον γάιδαρο, στον οποίο μάλιστα είχαν κολλήσει και μία εικόνα. Απεικονίζονται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, αλλά και ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Τόσκας.

Το… αναμενόμενο μήνυμα ανέφερε: “Κύριοι η γαϊδουρινή μας υπομονή έχει τελειώσει“!

asty-708_8