Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8:20 πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο αυτοκίνητο επέβαιναν μαζί με τον τραγουδιστή ακόμη δύο γυναίκες. To αυτοκίνητο, το οποίο κατά πληροφορίες ήταν εταιρικό, μάρκας Mercedes, έβγαινε από την πύλη του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Πάνω στη γέφυρα, στο ύψος της στροφής που βγάζει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, και το όχημα προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Παντελής Παντελίδης διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λόγω του ότι δεν βρέθηκε πάνω στον τραγουδιστή κάποιο στοιχείο, δεν μπορούσε να γίνει και τυπικά η αναγνώριση. Ετσι, κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι γονείς του τραγουδιστή, αλλά και ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων με τον οποίο συνεργαζόταν, ο οποίος τελικά έκανε και την αναγνώριση.

 

Οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα μαζί με τον Παντελή Παντελίδη είναι τραυματισμένες -η μία μάλιστα, κατά πληροφορίες, είναι μερικώς ακρωτηριασμένη.

Η συγγνώμη του Παντελίδη πριν από λίγες ώρες για τα «Κατεχόμενα»

Το τραγικό αυτό συμβάν έρχεται μόνο λίγες ώρες αφότου ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τραγούδι που έκανε αναφορά στα Κατεχόμενα, το οποίο και απέσυρε λίγες ώρες αργότερα, ζητώντας και συγγνώμη.

Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης 

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία, και μέχρι πριν μερικά χρόνια, πριν δηλαδή τον γνωρίσουμε όλοι μέσω του τραγουδιού, εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού. Αποφάσισε, όμως, να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.

Αυτοδίδακτος στη μουσική, έκανε θραύση με το που βγήκε το 2012, με το δίσκο του «Αλκοολικές οι νύχτες» που έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ τραγούδια όπως τα «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», γνώρισαν τεράστια επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά»