Οι μαθητές της Χρυσής Ακτής, μιλούν Ελληνικά το Μάρτη!

Μελβούρνη. Δεν έχει σημασία αν αίρουν την καταγωγή τους από την Ελλάδα ή από κάποια άλλη χώρα. Εκείνο που κάνει τους μαθητές του Ελληνικού Σχολείου Ενορίας Αγίας Άννας Gold Coast μία καλή παρέα, είναι το ότι όλοι θέλουν να μάθουν την ελληνική γλώσσα και όλοι προσπαθούν όσο καλύτερα μπορούν να το καταφέρουν.

Με έκδηλο τον ενθουσιασμό των μαθητών άρχισε η νέα σχολική χρονιά στο Ελληνικό Σχολείο της Ενορίας Αγ. Άννας Gold Coast

Με έκδηλο τον ενθουσιασμό των μαθητών άρχισε η νέα σχολική χρονιά στο Ελληνικό Σχολείο της Ενορίας Αγ. Άννας Gold Coast

Και, όπως διαπιστώνετε από τη φωτογραφία που έστειλε στον «Νέο Κόσμο», ο αναγνώστης του Γιάννης Καρράς, η επιστροφή των μαθητών στο σχολείο τους ήταν μία ιδιαίτερα όμορφη στιγμή για όλους. Τώρα, μαθητές και δάσκαλοι προετοιμάζονται για μία ακόμα πρόκληση. Τον Μάρτη, όπως μας πληροφόρησε ο κ. Καρράς, οι μαθητές του σχολείου σε ένδειξη της στήριξής τους στην εκστρατεία «Μιλάμε Ελληνικά το Μάρτη», θα κάνουν αυτό ακριβώς και στο σπίτι τους.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε, ότι το σχολείο άνοιξε για πρώτη φορά τις «πύλες» του το 2004 και τελεί υπό την καθοδήγηση του πατέρα Ρωμανού Στεργίου και των διοικητικών υπευθύνων James και Ανθούλας Νίδη, ενώ πολλοί ομογενείς της ευρύτερης περιοχής της Χρυσής Ακτής βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν για την άψογη λειτουργία του.