Επισκέφθηκε το ζεύγος Ομπάμα στο Λευκό Οίκο γυναίκα 106 ετών!

Είναι μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό του Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του Μισέλ. Είναι η στιγμή που μια γυναίκα 106 ετών, η Virginia McLaurin, τους συναντά στον Λευκό Οίκο και χορεύει από την χαρά της!

Με το που μπήκε μέσα στον Λευκό Οίκο η Virginia McLaurin και αντίκρυσε τον Ομπάμα φώναξε: «Γειάααα» και άνοιξε τα χέρια της με χαρά να τον αγκαλιάσει! Ακολουθεί ένας απολαυστικός διάλογος με την ηλικιωμένη να μην μπορεί να σταματήσει να χορεύει από την χαρά της!

αρχείο λήψης (42)

«Πως είστε;» την ρώτησε ο Ομπάμα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του: «Είμαι μια χαρά του απαντά εκείνη» και συνεχίζει να χορεύει.

«Είναι τόσο όμορφο που σας γνωρίζω», της λέει ο Ομπάμα κι εκείνη του απαντά «Τιμή μου! Τιμή μου!»

Στην συνέχεια ο Ομπάμα ρωτάει την Virginia αν θέλει να γνωρίσει την Μισέλ και φυσικά εκείνη του απαντά με ενθουσιασμό «Ναι!»

Κρατώντας το χέρι του Ομπάμα η υπέργηρη γυναίκα αρχίζει να κατευθύνεται προς την Μισέλ ενώ εκέινος της λέει να κόψει ταχύτητα!

«Είναι 106!», λέει ο Ομπάμα στην Μισέλ και εκείνη ξαφνιάζεται και της λέει μεταξύ άλλων: «Θέλω να γίνω σας εσάς όταν μεγαλώσω!» και η γυναίκα της απαντά: «Μπορείς!» και συνεχίζει να χορεύει.

αρχείο λήψης (41)

Η Virginia δεν σταμάτησε να χορεύει καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης και όπως έλεγε η ίδια δεν πίστευε ποτέ ότι θα ζούσε να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου. Είπε μάλιστα ότι είναι τόσο χαρούμενη που συνάντησε τον πρώτο μαύρο Πρόεδρο και τον κοιτούσε με πραγματικό καμάρι.