Συνεχίζουν την Πανελλαδική αποχή δικηγόροι – συμβολαιογράφοι

Έως την Παρασκευή 4 Μαρτίου συνεχίζουν την πανελλαδική αποχή τους οι δικηγόροι, όπως αποφάσισε χθες η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Δικηγόρων έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης για το ασφαλιστικό.

Η Σ.Ε αφού «διαπίστωσε ότι δεν έχει αναληφθεί μέχρι τώρα, καμία πρωτοβουλία από τη κυβέρνηση που να ικανοποιεί τα αιτήματα του δικηγορικού σώματος για απόσυρση του αντι-ασφαλιστικού προσχεδίου και χορήγηση ποσοτικοποιημένων στοιχείων ώστε να εκκινήσει από μηδενική βάση ένας ουσιαστικός διάλογος με όλους τους κοινωνικούς φορείς», αποφάσισε:

– Συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των Δικηγόρων έως και την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016,

– Σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για το θέμα του ασφαλιστικού, την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους, σε ένδειξη διαμαρτυριας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους, από την ερχόμενη Τρίτη έως και την ερχόμενη Πέμπτη (1 – 3 Μαρτίου 2016).

Παράλληλα, λόγω της αποχής δεν θα διενεργηθούν και οι προγραμματισθέντες πλειστηριασμοί, την Τετάρτη 2 Μαρτίου.