Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠαΔΕΕ με τον Μιχάλη Κόκκινο

Αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, αποτελούμενη από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πα.Δ.Ε.Ε., κ. Thomas Katsiantonis, Πρόεδρο, Πολιτειακό Βουλευτή, New Hampshire, Η.Π.Α, κ. Peter Katsambanis, Αˊ Αντιπρόεδρο, Βουλευτή Κοινοβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Αυστραλίας, κ. Panagiota Merchant, Βˊ Αντιπρόεδρο, Γερουσιαστή Καναδά, κ. Leonidas Raptakis, Μέλος, Πολιτειακό Βουλευτή Rhodes Island, Η.Π.Α, κ. Gerasimos Sklavounos, Μέλος, Βουλευτή Laurier-Dorion, Quebec, Καναδά, κ. Sotiris Delis, Μέλος, Βουλευτή Σουηδίας και τον παρατηρητή John Pandazopoulos, πρώην Πρόεδρο και επίτιμο Γεν. Γραμματέα Πα.Δ.Ε.Ε, πρώην Βουλευτή Πολιτείας Victoria, Αυστραλία, συναντήθηκε με τον Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλη Κόκκινο την 1/03/2016 στην έδρα της Γ.Γ.Α.Ε.

Φωτογραφία Αρχαίου.

Φωτογραφία Αρχαίου. Το προεδρείο της ΠαΔΕΕ.

Συζητήθηκαν τα θέματα της ομογένειας, το σχέδιο δράσης της Γ.Γ.Α.Ε. για το έτος 2016 καθώς και θέματα συνεργασίας της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού με την Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού στο πλαίσιο των δράσεων της Γ.Γ.Α.Ε.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Πα.Δ.Ε.Ε. εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις διαφαινόμενες προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Γ.Γ.Α.Ε. και Πα.Δ.Ε.Ε. προς όφελος του ομογενειακού Ελληνισμού.