Η απάντηση της Peta Credlin στα όσα της καταλογίζει η ομογενής δημοσιογράφος Νίκη Σάββα στο βιβλίο της

Μετωπική επίθεση εξαπέλυσε κατά της δημοσιογράφου της εφημερίδας «The Australian», Νίκης Σάββα, η πρώην διευθύντρια του γραφείου του τέως πρωθυπουργού, Τόνι Άμποτ, Peta Credlin, για τα όσα έγραψε στο βιβλίο της για τις σχέσεις που είχε η Peta με τον εργοδότη της.

Σε άρθρο που έγραψε η ίδια προχθές στην εφημερίδα «The Australian», δηλώνει ότι οφείλει να είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται, αφού ουσιαστικά δεν έχει τίποτε να κρύψει.

«Κανένας», γράφει, «δεν μπορούσε να κατέβει πιο χαμηλά, από εκεί που κατέβηκε η Νίκη Σάββα», προσθέτοντας ότι οι κατηγορίες που διατυπώνει στο βιβλίο της είναι αστήρικτες, κακόβουλες και μοχθηρές και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

«Αρκετοί άνθρωποι με συμβούλευσαν να τις αγνοήσω τελείως, αλλά δεν συμφωνώ μαζί τους, γιατί δεν μπορώ να αφήσω ένα ψευδές και αβάσιμο κατηγορητήριο εναντίον μου αναπάντητο» υπογράμμισε η Peta Credlin.

«Ξέρω πολύ καλά» πρόσθεσε στη συνέχεια, «ότι δεν είμαι η πρώτη γυναίκα ούτε πρόκειται να είμαι η τελευταία, που δέχεται επίθεση με καταγγελίες που βασίζονται σε φήμες και κουτσομπολιά, για τις επαγγελματικές σχέσεις που είχε με εργοδότες της, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι».

Στο άρθρο της έγραψε, επίσης, ότι η κριτική που δέχτηκε για τις σχέσεις που είχε με διάφορους πολιτικούς, στα γραφεία των οποίων εργάστηκε κατά καιρούς, έχει πολιτικά κίνητρα, που στοχεύουν στο να προειδοποιήσουν τις διάφορες αντιμαχόμενες παρατάξεις του Κόμματος Φιλελευθέρων.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι πριν αναλάβει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Τόνι Άμποτ, είχε εργαστεί στα γραφεία τεσσάρων υπουργών και τριών αρχηγών της αντιπολίτευσης, πριν το Κόμμα Φιλελευθέρων κερδίσει τις τελευταίες εκλογές.

«Ποτέ κανείς μέχρι τώρα δεν είπε ότι δεν είμαι έξυπνη και δεν ήξερα καλά τη δουλειά που έκανα» πρόσθεσε.

Η όλη ιστορία, που φέρει την Peta να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Τόνι Άμποτ, ήλθε, για μια ακόμα φορά, στη δημοσιότητα, μετά το βιβλίο της συμπατριώτισσάς μας, Νίκη Σάββα, που έφερε τον τίτλο «Ο δρόμος προς την καταστροφή» και αναφερόταν στις ιδιαίτερες σχέσεις της Credlin με τον εργοδότη της.

Οι φήμες αυτές κυοφορούσαν εδώ και χρόνια και η Σάββα τις χρησιμοποίησε μετά τα όσα της αποκάλυψε η πρώην υπουργός της κυβέρνησης Άμποτ, Consetta Fierravanti-Wells.

H Consetta ισχυρίζεται ότι όταν πληροφορήθηκε από συναδέλφους της ότι η Peta τάιζε τον Τόνι Άμποτ με το πιρούνι της, πλησίασε τον τότε πρωθυπουργό, ότι ακόμα και αν δεν έχει ερωτικές σχέσεις με την γραμματέα του, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι «κάτι τρέχει».

Πηγή:neoskosmos.com