Η Μαντόνα έγδυσε 17χρονη ομογενή επί σκηνής!

«Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις το…» είπε η Μαντόνα για μια όμορφη μελαχρινή που ανέβασε στη σκηνή και με μια αστραπιαία κίνηση ξεγύμνωσε το στήθος της.

«Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» συνέχισε η τραγουδίστρια. «Μπορείς αν θες να κάνει το ίδιο και σε μένα».

Το περιστατικό συνέβη σε συναυλία της Μαντόνα την Πέμπτη στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και το κορίτσι που δέχτηκε με… ευγνωμοσύνη το ξεγύμνωμα δια χειρός Μαντόνα είναι η 17χρονη ομογενής Ζοσεφίνα Γεωργίου.

«Είδα τη Μαντόνα να με κοιτάει και να μιλάει σε κάποιους τύπους που και αυτοί στη συνέχεια άρχισαν να με παρατηρούν. Δέκα λεπτά αργότερα ένας από αυτούς με πλησίασε και με ρώτησε “σου αρέσει να χορεύεις; Η Μαντόνα σε κάθε σόου ανεβάζει στη σκηνή έναν θεατή”. Έτσι βρέθηκα δίπλα της στη σκηνή» εξήγησε η Ζοσεφίνα.

Η ίδια δηλώνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με ότι συνέβη επί σκηνής και απ’ ότι φαίνεται και από το λογαριασμό της στο Instagram δεν έχει πρόβλημα με το γυμνό και τις προκλητικές φωτογραφίσεις. Και η μητέρα της εξάλλου με ανάρτησή της στο Facebook υποστήριξε ότι η κόρη της δεν εξευτελίστηκε αντίθετα, όπως έγραψε «ενθουσιάστηκε και είχε την καλύτερη στιγμή της ζωής της».

«Δεν χρειάζεται ούτε καν να σκεφτώ αν νιώθω ή όχι ταπεινωμένη. Γιατί οι άνθρωποι υποθέτουν ότι ταπεινώθηκα λόγω του σώματος, του στήθους και της θηλής μου;» δήλωσε, στην εφημερίδα «Courier Mail», η νεαρή, διευκρινίζοντας ότι η σχετική «παγωμάρα» της δεν οφειλόταν στο ατυχές περιστατικό, αλλά στο ότι έβλεπε από κοντά το είδωλό της, η 17χρονη τόνισε πως δεν σκοπεύει να μηνύσει την Μαντόνα, όπως ανέφεραν κάποια δημοσιεύματα.

Madonna gets a girl on stage and pulls down her top during her Brisbane concert.Madonna accidentally pulled down a women's top exposing her breast while she was on stage with Madonna during her second and final concert in Brisbane.Ref: SPL124697