Το «αντίο» στην αγνοούμενη σολίστ που βρέθηκε νεκρή στο Άλσος του Υμηττού!

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media αποχαιρέτησαν οι Melisses την Ελισάβετ Σέιφερ, τη σολίστ που αγνοούταν για περίπου μία εβδομάδα και, τελικά, βρέθηκε νεκρή, στην Καισαριανή, το Σάββατο.

Η ταλαντούχα μουσικός εξαφανίστηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου, οπότε έφυγε από την οικία της στα Ιλίσια για να πάει σε πρόβα με την Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής. Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και η σορός της εντοπίστηκε από διερχόμενο στο άλσος του Υμηττού, στην Καισαριανή, ενώ σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αίτια θανάτου μέσω νεκροψίας – νεκροτομής.

Συγκλονισμένα από τα τραγικά νέα, τα μέλη του συγκροτήματος αποχαιρέτησαν την Σέιφερ, με την οποία είχαν συνεργαστεί επί σκηνής το περασμένο Καλοκαίρι, στα μουσικά βραβεία MAD.

«Ήταν μια υπέροχη κυρία που δεν την έβγαζες ευκολα από το μυαλό σου. Είχε μία ιδιαίτερη αύρα. Ήταν πάντα ευγενής χαμογελαστή και φαινότανε ότι ήταν πλασμένη από τα υλικά μιας σπουδαίας μουσικού. Τελευταία φορά συναντηθήκαμε επί σκηνής στα περσινά βραβεία MAD, στα οποία συμμετείχε η Καμεράτα. Είμαστε πολύ περήφανοι που τη γνωρίσαμε και παίξαμε μαζί της. Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των μουσικών αγγέλων Liz», έγραψαν οι Melisses, δημοσιεύοντας φωτογραφία της 51χρονης σολίστ από το βίντεο της συνεργασίας τους.

280316080310_0267

πηγή: star.gr