Στοχασμοί: Σήμερα

Συγγραφέας
για την PHP
Σήμερα, σηκώθηκα με άγριες διαθέσεις! Είχα την ανάγκη κάπου να ξεσπάσω!
Σήμερα, ήθελα να ξεσπάσω στον δίπλα μου για την απαίσια συμπεριφορά του, αλλά θυμήθηκα ότι αυτός, κάποτε ήταν το παιδί μου, το οποίο με παρατηρούσε πολύ προσεκτικά όποτε εκδήλωνα εγώ μια απαίσια συμπεριφορά στους άλλους, και έτσι βλέπω τώρα το δικό μου πάθος να καθρεπτίζεται στα μάτια του.
Σήμερα, ήθελα να διαλύσω αυτούς που μου στερούν το μέλλον μου, αλλά θυμήθηκα ότι μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, αντιπροσωπεύει το επίπεδου του λαού που την εξέλεξε, και προβληματίστηκα για τα χρόνια της σιωπής μου και της αδιαφορίας μου.
Σήμερα, ήθελα να ουρλιάξω από τον πόνο για το φόβο του αύριο, αλλά θυμήθηκα ότι το αύριο πάντα εκεί με περιμένει, και την επιλογή για να το προσμένω με φόβο, εγώ την έχω κάνει.
Σήμερα, ήθελα να μην αγαπάω τίποτα και να τα ξεγράψω όλα, επειδή αισθάνομαι θύμα μεγάλο, αλλά θυμήθηκα ότι είναι δύσκολο να κατηγορήσεις μόνο το λύκο που ακολουθούσε τη φύση του, και να δεις ως απόλυτο θύμα την κοκκινοσκουφίτσα που ηθελημένα πήγε μόνη της στο δάσος, και άρχισα να ξανασκέφτομαι τις αποφάσεις μου και τις επιλογές μου.
Σήμερα, απομυθοποιώντας ένα κόσμο που μου έφταιγε, ξέσπασα στον καθρέφτη μου. Σήμερα, είδα στο είδωλό του όλα αυτά που πίστευα ότι μου έφταιγαν. Σήμερα, κατάλαβα ότι ο μόνος τρόπος για να δω κάτι άλλο γύρω μου, είναι να γίνω πρώτα εγώ το κάτι άλλο, και να μην το ψάχνω εκεί έξω.