ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Λόγια απ΄τ΄αριστερά!

melissa1-90x901Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας χθες το βράδυ σε εκδήλωση με θέμα “Μνημόνιο -Αριστερά- Προοδευτική Διακυβέρνηση” την οποία διοργάνωσε η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς που ίδρυσε ο Φώτης Κουβέλης και απευθυνόμενος στις δυνάμεις που κινούνται στον προοδευτικό χώρο, τις κάλεσε να απαντήσουν σαφώς, όλες οι δυνάμεις ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ στο ερώτημα: Με ποιόν είναι γιατί, όπως είπε, «η ουδετερότητα γεννά ερωτήματα».

Αυτό θυμίζει έντονα το “όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός μας“!

melissa1-90x901Είπε κι άλλα ο κ. Δραγασάκης. Όπως π.χ. ότι: «Είναι μισή η αλήθεια ότι η κρίση προϋπήρχε των μνημονίων. Η άλλη μισή είναι ότι τα μνημόνια διαχειρίστηκαν και συντήρησαν την κρίση. Ήταν λάθος τα μνημόνια», σημείωσε.

Ένα λάθος που το διέπραξαν και οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφοντας το 30 στη σειρά …λάθος! Ναι, ξέρω, το δικό τους ήτανε “επιβεβλημένο”. Τ’ άλλα …τα επιλέξαμε από το παζάρι!

 

melissa1-90x901Και επειδή η “νέμεσις” είναι κι αυτή γένους θηλυκού, η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει σήμερα το απόγευμα το νέο πολιτικό σχηματισμό: «Πλεύση Ελευθερίας»!

Το λογότυπο του κόμματος, με το καράβι σηματοδοτεί την πλεύση και τα έξι πανιά που παραπέμπουν στο γράμμα “Δ” συμβολίζουν την: Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Δικαιώματα, Διαγραφή χρέους και Διεκδίκηση Γερμανικών οφειλών.

Όλα όσα, Δηλαδή, κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό ότι άφησαν στο συρτάρι των προεκλογικών λόγων…