ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Πλεόνασμα… και πολλά περισσότερα!

melissa1-90x901Prime Minister GRΕπαληθευμένος λογαριασμός‏@PrimeministerGR

“Πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα 0,7% έναντι του στόχου για έλλειμμα 0,25% διότι εργαστήκαμε με σχέδιο και επιμονή. Οι Κασσάνδρες διαψεύδονται”.

 

melissa1-90x901Όχι να το γρουσουζέψουμε, Πρόεδρε, αλλά το ότι το Κράτος έχει κάνει εσωτερική “στάση πληρωμών”, άσχετο είναι; Π.χ. μέχρι και το  επίδομα Α21 μισό το δίνετε! Πασχαλιάτικα!

Και ποιοι το εισπράττουν;  Πάντως όχι τα ρετιρέ του Κολωνακίου!

 

melissa1-90x901Τα καλά, τα κακά και τα …άσχημα!

Έκλεισε η συμφωνία για το ασφαλιστικό, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας κ. Γ. Κατρούγκαλος μετά τη νέα συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της τρόικας. Αυτά είναι τα “καλά”, για τη χώρα,  νέα.

 

melissa1-90x901Σε απόγνωση οι συνταξιούχοι από τα μέτρα Κατρούγκαλου.

Αυτά είναι τα κακά, για τους συνταξιούχους, νέα.

 

 

melissa1-90x901H γνωμοδότηση της oλομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίνει αντισυνταγματικές βασικές διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Αυτά είναι τα άσχημα, για την Κυβέρνηση νέα!..

 

melissa1-90x901

Αναφερόμενη στους αριθμούς που ανακοίνωσε χθες η Εurostat για το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας, η κυρία Λαγκάρντ εμφανίστηκε επιφυλακτική: «Καλοσωρίζω τους νέους αριθμούς που βγήκαν αν είναι ακριβείς. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν την προοπτική. Έχουμε δει στο παρελθόν αριθμούς να αναθεωρούνται οπότε πρέπει να τους εξετάσουμε με προσοχή»…

 

melissa1-90x901«Μην περιμένετε συμφωνία για την Ελλάδα σήμερα» 
Λίγο πριν μπει στη συνεδρίαση των ΥΠΟΙΚ, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ έδωσε το στίγμα της σημερινής (Παρασκευή 22 Απριλίου 2016) συνάντησης.

«Μην περιμένετε καμία συμφωνία για την Ελλάδα σήμερα», είπε στους δημοσιογράφους. Ο κ. Ντάισελμπλουμ πρόσθεσε ότι: «Θα συζητήσουμε για την Ελλάδα σήμερα, ακούμε καλές ειδήσεις από την Αθήνα, ας δούμε πού βρισκόμαστε». Παράλληλα όμως ξεκαθάρισε πως η συζήτηση για το χρέος είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο.

 

melissa1-90x901Τελικά μόνον ένα Τζόκερ θα μας σώσει…

Την Κυριακή 24 Απριλίου το Τζόκερ θα μοιράσει 4.000.000 ευρώ στους υπερτυχερούς.

Κι αν σου κάτσει; Θεωρητικά θα είσαι πλούσιος. Πρακτικά, θα διαθέτεις εισόδημα …420 ευρώ την Εβδομάδα, λόγω capital controls!!!

melissa1-90x901Πως το ‘πε στο Twitter  ο Αλέξης Τσίπρας;

Α, ναι.  “Tέλος στo παραμύθι περί διαπραγμάτευσης που κατέστρεψε την οικονομία”…

Τη  S (ο) S  α με…