“Υπέγραψε στην Παρί ο Κριστιάνο Ρονάλντο”

Η “Mundo Deportivo” υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Παρί Σεν-Ζερμέν και θα πάει στο Παρίσι αν η Ρεάλ δεν του προσφέρει το νέο συμβόλαιο που επιθυμεί

Σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Παρί Σεν-Ζερμέν, και θα πάει σε αυτήν το καλοκαίρι, αν δεν συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης στο νέο συμβόλαιο που επιθυμεί.

Η καταλανική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της μορφή υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος έχει πάρει τις εγγυήσεις που ήθελε από τον Νασέρ Ελ-Κελαϊφί, τον ιδιοκτήτη των Παριζιάνων.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα φύγει, έτσι ο Καβάνι θα παίζει στην κορυφή της επίθεσης και ο Ρονάλντο θα είναι στα άκρα μαζί με τον Άνχελ ντι Μαρία.

Στις εγγυήσεις είναι η παραμονή του Μάρκο Βεράτι, αλλά και 3-4 ακόμη σοβαρές προσθήκες στο ρόστερ. Δεν θα πήγαινε ο CR7 στην Παρί αν δεν ήταν σίγουρος πως μπορεί να διεκδικεί με αξιώσεις το Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συζητήσει με τον Κελαϊφί μέχρι και για τον προπονητή, δεν αποκλείεται να μείνει ο Λοράν Μπλαν, αλλά ο Πορτογάλος δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί στο Παρίσι με τον Ζοζέ Μουρίνιο ή τον Μάσιμο Αλέγκρι.

Όλα αυτά σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”, λίγες ώρες πριν η Ρεάλ παίξει τον πρώτο ημιτελικό του Champions League στο Μάντσεστερ με την Σίτι.