Alithos! Το ελληνικό Πάσχα του Τομ Χανκς με τη Νία Βαρντάλος!

Ο Τομ Χανκς είναι έτσι κι αλλιώς μυημένος στα ελληνικά έθιμα, αφού η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνική καταγωγή. Σε αυτή την εξίσωση αν βάλουμε και τη Νία Βαρντάλος, τότε το Πάσχα είναι… γαλανόλευκο!
Τους τρεις τους συνδέει μία στενή φιλία, αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες, αφού η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, ήταν παραγωγός στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία “Γάμος α λα ελληνικά” με τη Νία Βαρντάλος!

Οι καλές τους σχέσεις αποδεικνύονται και από την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Νία Βαρντάλος, με τους πρωταγωνιστές να έχουν ανά χείρας τις λαμπάδες και να στέλνουν τις απαραίτητες πασχαλινές ευχές!

nia_hanks1_473_355 (1)

Φωτογραφία / Twitter @NiaVardalos

Οι χολιγουντιανοί σταρ φωτογραφήθηκαν με τις λαμπάδες τους στα χέρια, ενώ μαζί τους ήταν και η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Μελίνα Κανακαρίδη. Στη συνέχεια «ανέβασαν» την φωτογραφία στο Twitter και τη συνόδευσαν με το παρακάτω σχόλιο: «Alithos! Jim = EasterBunnyBomber.RT @RitaWilson: @tomhanks @NiaVardalos @TherealMelinaK Christos Anesti!».

«Καλή Ανάσταση» ευχήθηκε, όμως, μέσω Twitter στο Twitter και η Ρίτα Γουίλσον.

Η σύζυγος του Τομ Χανκς έχει ελληνικές ρίζες και μεγάλωσε στις ΗΠΑ σε μια ελληνική, παραδοσιακή οικογένεια. Χάρη σε εκείνη, ο ηθοποιός γνώρισε και αγάπησε την χώρα μας, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο, καθώς διατηρεί μια εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο.

Η Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός Νία Βαρντάλος -ή αλλιώς Αντωνία Ευγενία Βαρδάλου- έγινε διάσημη με την πολύ επιτυχημένη κωμωδία «Γάμος αλά Ελληνικά».

Alithos! Jim = EasterBunnyBomber.RT @RitaWilson:@tomhanks @NiaVardalos @TherealMelinaK Christos Anesti!