ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Εδώ είναι Αθήνα…

melissa1-90x901Η Ηρώδου Αττικού παραμένει ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ- Οι ΚΛΟΥΒΕΣ δεν κουνιούνται!

Μπορεί σήμερα να δόθηκε εντολή να ανοίξει ο Εθνικός Κήπος… ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με την Ηρώδου Αττικού, η οποία παραμένει κλειστή!

Μάλιστα, οι κλούβες είναι έτσι παρατεταμένες που δεν μπορεί να περάσει ούτε η Προεδρική Φρουρά. Όταν, λοιπόν, πρέπει να περάσουν οι τσολιάδες… μετακινείται μία από τις κλούβες!

 

melissa1-90x901Στην ομολογία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε… την αθωότητα της Αριστεράς όταν ανέλαβε την εξουσία προχώρησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος χαρακτήρισε δείγμα ειλικρίνειας και γενναιότητας την δήλωση Τσίπρα για αυταπάτες της κυβέρνησης, αλλά όχι για ψέματα.

 

melissa1-90x901Η εφημερίδα «Bild» αναλύει τις μεταρρυθμίσεις που ψηφίστηκαν χθες από το ελληνικό Κοινοβούλιο και τις θέσεις των πιστωτών σε ό,τι αφορά το χρέος και επισημαίνει ότι, «αν το Eurogroup σήμερα ή τις επόμενες ημέρες δεν ικανοποιήσει την Αθήνα στο θέμα των ελαφρύνσεων του χρέους, ο Τσίπρας θα είναι πλέον απρόβλεπτος. Παρατηρητές και στελέχη θεωρούν ότι θα μπορούσε να μπει και πάλι σε πορεία σύγκρουσης, με το επιχείρημα: εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά η Ευρώπη όχι. Αυτό δεν ισχύει, αλλά στην Αθήνα θα πιάσει».

melissa1-90x901Το μόνο πράγμα που “δεν ισχύει” και στην Αθήνα “πιάνει” θα είναι αυτό; Εδώ “έπιασε” το περί “αθωότητας της Αριστεράς”!..

Χώρια που διεκδικούν και εύσημα για τις “αυταπάτες” τους!