Επιστρέφει ο Super Mario στη μεγάλη οθόνη;

Στροφή στη βιομηχανία του κινηματογράφου ετοιμάζεται να κάνει η Nintendo.

Το μέλλον σημαντικό μέρους των εσόδων της στον κινηματογράφο, ετοιμάζεται να βασίσει η Nintendo, σύμφωνα με τις ανακοινώσει που έκανε ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ιαπωνία.

Όπως έγινε γνωστό, η Nintendo δηλώνει έτοιμη να κάνει τη μεγάλο βήμα ξεκινώντας τις διαδικασίες για τις δικές της παραγωγές καθώς ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες με μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι το νέο εγχείρημα θα απέχει πολύ από την κινηματογραφική μεταφορά του Super Mario το 1993, η οποία ποτέ δεν έφερε την επιτυχία που έψαχνε η εταιρεία.

Πάντως ο εκπρόσωπος της εταιρείας μάλλον απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε πραγματικούς ηθοποιούς να ενσαρκώνουν τους ήρωές της, κάτι που σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι να δούμε ταινίες κινουμένων σχεδίων των γνωστών χαρακτήρων της.

Το πλάνο για τη στροφή της Nintendo στον κινηματογράφο δεν είναι άμεσο, καθώς ο σχεδιασμός αφορά τα πέντε επόμενα χρόνια. Οπότε οι οπαδοί των παιχνιδιών της εταιρείας θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη.

Fortunegreece.com