Super League: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός οι κερδισμένοι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την 1η θέση και την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League. Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ χωρίς τέρματα ενώ ο Λέτο λύτρωσε τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 10ο λεπτό με τον Ροντρίγκες να σημαδεύει το δοκάρι όμως η αποβολή του Τζαβέλλα στο 32′ άλλαξε τα δεδομένα. Η ΑΕΚ βγήκε από τα αποδυτήρια στο 2ο ημίχρονο με διάθεση να πιέσει τον ΠΑΟΚ όμως στο 49ο λεπτό, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και η αριθμητική ισορροπία επανήλθε. Η ΑΕΚ ήταν εμφανώς βελτιωμένη χάνοντας τη μεγαλύτερή της ευκαιρία το 68′ με τον Αραβίδη να σημαδεύει το δοκάρι και το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης, επικρατώντας του Πανιωνίου με σκορ 1-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι πράσινοι δεν παρουσίασαν καλή εικόνα όμως κατάφεραν με το γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο στο 78ο λεπτό να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και πλέον θα διεκδικήσουν την 1η θέση στο ματς «τελικό» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι χρειάζεται μόνο νίκη αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που θα βολεύεται και με την ισοπαλία.

 

Θρίλερ στο Μεξικό -Θύμα απαγωγής ο άσος του Ολυμπιακού Πουλίδο;

Θύμα απαγωγής φέρεται να έχει πέσει ο Άλαν Πουλίδο, ο άσος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα μέσα του Μεξικού. Οι αρχές στη χώρα μάλιστα έχουν εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον ποδοσφαιριστή αλλά και τους δράστες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μεξικανικά Μέσα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, έγινε ένα τηλεφώνημα προς τις Αρχές το οποίο έκανε λόγο για πιθανή απαγωγή του παίκτη.

Η αναστάτωση όμως προκλήθηκε στιγμές αργότερα, όταν κανείς δεν μπορούσε να εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Οι Αρχές ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα ενώ το τηλεφώνημα τους οδήγησε στην περιοχή Ciudad Victoria, όπου πιθανότατα απήχθη ο διεθνής άσος.

Πηγές κοντά στην αστυνομία, αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα

Σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί σώος ο διεθνής άσος. Οπως αναφέρει μια πηγή ο παίκτης περπατούσε σε δρόμο δίπλα στο ποτάμι και από ένα στενό πατάχτηκαν μπροστά του 6 μασκοφόροι». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος είχε μόλις φύγει με την κοπέλα του από μαγαζί και οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερη την Ιλεάνα, η οποία βρέθηκε στην είσοδο ενός πάρκου.  Ο Πουλίδο με την κοπέλα του ήταν μαζί δύο ημέρες πριν στην Σαντορίνη.

Οπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ η απαγωγή έγινε στον δρόμο Interejidal. Οι ένοπλοι ήταν έξι τον αριθμό και πως άρπαξαν τον Πουλίδο και την κοπέλα του την οποία όμως άφησαν να φύγει κοντά στην είσοδο του πάρκου Troncones.
Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα των ενόπλων να έχει… μοιραστεί σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σαν μίνι φορτηγά. Έκλεισαν τον δρόμο στο όχημα που επέβαινε ο Πουλίδο με την σύντροφό του και τους άρπαξαν με βία.

Ο αδελφός του ποδοσφαιριστή, Αρμάντο, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Millenio» και επιβεβαίωσε την εξαφάνισή του παίκτη, αλλά και την πιθανότητα απαγωγής. Η πόλη, όπου χάθηκαν τα ίχνη του, έχει και άλλα περιστατικά απαγωγής γεγονός που ενισχύει το σενάριο της απαγωγής του.

Ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, στον Ολυμπιακό έχει σημάνει συναγερμός. «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά», είναι η ενημέρωση που υπάρχει από πλευράς των ερυθρόλευκων.