Σήμερα ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Ελλάδος στην Μελβούρνη

Μελβούρνη.- Ο τρόπος της ήττας από την Αυστραλία στο φιλικό του Σίδνεϊ, δηλαδή με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της Εθνικής ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός εκλέκτορας παρατήρησε ότι οι διεθνείς ήταν φανερά πιο κουρασμένοι από τους αντιπάλους τους, παραδέχθηκε ότι οι Socceroos είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά έδωσε και σύνθημα ανασύνταξης για τον αγώνα που έπεται, στη Μελβούρνη σήμερα το βράδυ.

Από την επίσημη υποδοχή της Εθνικής στη Μελβοούρνη. Φώτο: Κώστας Ντεβές

Από την επίσημη υποδοχή της Εθνικής στη Μελβοούρνη. Φώτο: Κώστας Ντεβές

«Θέλω να συγχαρώ την Αυστραλία για τη νίκη της στο τελευταίο λεπτό. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και μερικές φορές ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ νωρίτερα. Από την άλλη, είμαστε στεναχωρημένοι για το γκολ στο τελευταίο λεπτό» δήλωσε ο Σκίμπε.

«Η Αυστραλία πίεσε πολύ με το παιχνίδι της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα μου φάνηκε κουρασμένη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και μέχρι το 80′ ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στα τελευταία δέκα λεπτά υπήρχε αρκετή πίεση και τελικά δεχθήκαμε το γκολ» πρόσθεσε.

«Ο αγωνιστικός χώρος και ο καιρός δεν μας βοήθησαν, αλλά από την άλλη γνωρίζαμε ότι θα υπήρχαν πολλές μάχες. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς που θα γίνει στη Μελβούρνη» κατέληξε ο Σκίμπε.

ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΖΗ…

Χωρίς τον Ορέστη Καρνέζη θα παραταχθεί στον δεύτερο φιλικό αγώνα με την Αυστραλία η εθνική ομάδα, σήμερα Τρίτη,  7 Ιουνίου στη Μελβούρνη.

Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε από τον Στέφανο Καπίνο, μετέβη σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας, Οδυσσέα Παξινό, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση των αριστερών πλάγιων κοιλιακών από χτύπημα που δέχθηκε, κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να συμμετάσχει στις προσεχείς υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, απηύθυνε πρόσκληση στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος θα επρόκειτο να αναχωρήσει από την Αθήνα προχθές για την Αυστραλία και ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής χθες το απόγευμα.