Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα “Ελλας Μελβούρνης” ισχυροποιείται

Μελβούρνη.-Η ισπανική επιρροή στην Εθνική Κατηγορία της Αυστραλίας (Α-League) μεγαλώνει χρόνο με χρόνο. Στην περίοδο που πριν λίγο καιρό τελείωσε αρκετοί ισπανοί ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν σε σωματεία της κορυφαίας κατηγορίας συμπεριλαμβανομένων και των δύο ομάδων που έπαιξαν στο grand final.spanish

Η Ελλάς Μελβούρνης ελπίζει να δώσει ένα ισπανικό χρώμα στο Middle Park μετά τη συμφωνία δανεισμού που έκανε με ισπανική ομάδα εξασφαλίζοντας τις υπηρεσίες ενός επιθετικού για το υπόλοιπο της περιόδου του πολιτειακού πρωταθλήματος.

Παρ’ ότι η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, οι οπαδοί ανησυχούν για το ότι η ομάδα βασίζεται αποκλειστικά για το «σκοράρισμα» στον Μίλος Λουίσιτς. Ανησυχούν για το τι θα γίνει αν ο Μίλος τραυματιστεί ή χάσει τη φόρμα του, κάτι όχι ασυνήθιστο για ποδοσφαιριστές. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε τι θα κάνει η Ελλάς;

Την απάντηση στα πιο πάνω ερωτήματα έρχεται να δώσει ο Μανουέλ (Μανόλο) Παντίγια Χερέρο, ένας 23χρονος κυνηγός από τη νεοφώτιστη ομάδα της Α’ Κατηγορίας Ισπανίας, Ντεπορτίβο Λαγκάνες, ο οποίος έρχεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν του πολιτειακού πρωταθλήματος.

Ο Χερέρο έκλεισε με επιτυχία την περίοδο 2015-2016 αγωνιζόμενος για την ομάδα νέων της Λαγκάνες, πετυχαίνοντας 22 γκολ. Οι οπαδοί της Ελλάς πήραν δείγμα των ικανοτήτων του όταν πέτυχε «χατ-τρικ» με την ομάδα Νέων της Ελλάς στο παιχνίδι με το Πορτ Μελμπουρν, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο Middle Park.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε με την πρώτη ομάδα στα μέσα της εβδομάδας στο ατυχές παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Παγκύπριο. Στο παιχνίδι αυτό, στο οποίο δεν του δόθηκαν ευκαιρίες, μπήκε σαν αλλαγή και έπαιξε μαζί με το Λουίσιτς.

Ο διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της Ελλάς, Άντριου Μεσουρούνι, σε δηλώσεις σχετικά με το νέο απόκτημα των κυανόλευκων τόνισε: «Πιστεύουμε ότι ο Μανόλο θα ταιριάξει απόλυτα με την ομάδα μας και είμαστε ευτυχείς που προσθέσαμε άλλον έναν επιθετικό στο δυναμικό μας. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μας στην Ισπανία που μας έδωσαν τη δυνατότητα αυτού του δανεισμού. Επίσης, ευχαριστούμε τον Μόρις Πανιέλο από το Genova International School of Soccer για τη βοήθεια που μας παρείχε για να κάνουμε αυτή τη συμφωνία και, γενικά, για να ενισχύσουμε τους δεσμούς της ομάδας μας με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Η προσθήκη του Μανόλο στο αγωνιστικό δυναμικό της Ελλάς, δίνει πολλές υποσχέσεις, τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στον τομέα των διεθνών σχέσεων και διασυνδέσεων του ελληνικού σωματείου. Ο χρόνος και η απόδοση του νεαρού Ισπανού στο γήπεδο θα δείξει αν οι υποσχέσεις θα στεφθούν από επιτυχία και οι προσδοκίες θα γίνουν πραγματικότητα.