ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Το πάθημα και το μάθημα

melissa1-90x901Δεν κρατιούνται πια στο ΣΥΡΙΖΑ! Τόσο απεγνωσμένα ψάχνουν να βρουν “άλοθι” για τα πεπραγμένα τους, δηλαδή λαϊκή -έστω και διεθνή- επιδοκιμασία στην “τούμπα” πολιτική τους, που πια ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης δεν παίρνουν! Ήθελαν τους “αδελφούς” Podemos να κερδίσουν ή έστω να έρθουν δεύτεροι. Για να τους “ενισχύσουν” τους έστειλαν και αντιπροσώπους! (σε μας “κουβάλησαν” τον Ιγκλέσιας, αλλά πια ούτε να μας δει θέλει…). Θα τόνωναν έτσι το κομματικό “συναίσθημα” πως “άλλαξαν προς το προοδευτικότερο την Ευρώπη”!

 

melissa1-90x901Στον …πόθο αυτόν, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσε να υιοθετήσει τα exit Polls, και τις δημοσκοπήσεις που σε μας, επειδή δεν τους συμφέρει, τις σνομπάρουν…

Έσπευσε, έτσι, μέσω twitter να δώσει συγχαρητήρια στους Podemos μιλώντας για «μεγάλη επιτυχία».

melissa1-90x901Τελικά όμως το αποτέλεσμα «βύθισε» τους Podemos και ο κ. Παπαδημούλης αναγκάστηκε μα παραδεχθεί το λάθος του με νέα ανάρτηση. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε πως έκανε λάθος, χαρακτήρισε «φιάσκο» τα exit polls και επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το πολιτικό χούι, …θυμήθηκε το πάθημα της ΝΔ το 2000! Το οποίο, όμως, δεν του είχε γίνει μάθημα!

 

papadimoulis-mazema

melissa1-90x901Τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως παρά τα λεγόμενα, το πάθημα δεν τους γίνεται  μάθημα!