Τα… έψαλαν στην κυβέρνηση σε εγκαίνια έργου στα Τρίκαλα

Τρίκαλα.- Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης τελέστηκαν το πρωί της Κυριακής τα εγκαίνια κατασκευής υπόγειας διάβασης στα Σαράγια Τρικάλων.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιοος, έχοντας στο πλευρό του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Ομως εκεί ήταν και δεκάδες πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν έντονα κατά της κυβέρνησης. Την ώρα των εγκαινίων …πρώην ΣΥΡΙΖΑίοι των Τρικάλων (όπως καταγράφει το trikalanews.gr) τα … «έψαλαν»  στην κυβέρνηση για την πολιτική των μνημονίων που συνεχίζει και έθεσαν σε …επιφυλακή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν. Μάλιστα, κυριάρχησε και το σύνθημα «Πουλήσατε τα τρένα, πουλήσατε λιμάνια, πουλήστε και την μάνα σας και φύγετε…».