Το νέο Προεδρείο της Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος Αμερικής και Καναδά

Αθήνα.- Την Κυριακή διεξήχθησαν οι εκλογές στο 66ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας Αμερικής και Καναδά. Ύπατος πρόεδρος επανεξελέγη ο Κωνσταντίνος Κατσάνος, από το Νιού Τζέρσεϊ, αντιπρόεδρος ο Νίκος Αποστολόπουλος, από την Β. Καρολίνα, γραμματέας ο Δημήτρης Παλιούρας από τη Νέα Υόρκη, ταμίας ο Βασίλης Κότσαλος από την Πενσυλβάνια και υπεύθυνος νεολαίας ο Γιώργος Σερέτης από τη Νέα Υόρκη. Ως κυβερνήτες αναδείχθηκαν ο Γιάννης Νικολόπουλος για τη Νέα Υόρκη και ο Δημήτρης Κοζόνης για το Σικάγο.

13839907_1181810981858486_1156301817_o

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος τόνισε την σημασία των Ρουμελιωτών του εξωτερικού και την σημαντική τους προσφορά στην πόλη. «Πρέπει να σας ευγνωμονούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

‘Οπως δήλωσε στην ΡΗΡ ο Νίκος Αποστολόπουλος, το Συνέδριο υπήρξε επιτυχές από κάθε άποψη. Υπενθυμίζεται όπως είχε γράψει η panhellenicpost, ο Περιφεριάρχης Κώστας Μπακογιάννης δεν μπόρεσε, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, να παραβρεθεί στις εργασίες του Συνεδρίου γεγονός που στενοχώρησε τους συνέδρους.