Φωτιά στον ΑΝΤ1 στο Μαρούσι – Δεν εκπέμπει κανονικά το κανάλι!

Αθήνα.- Συναγερμό στην Πυροσβεστική προκάλεσε μικρή πυρκαγιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο κτίριο που στεγάζεται και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, στην λεωφόρο Κηφισίας 10. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 15.30 για πυρκαγιά στο κτίριο και έσπευσαν στο σημείο δύο πυροσβεστικά οχήματα. Όπως έγινε γνωστό από το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι έβγαινε καπνός από κάποιο μηχάνημα της ΔΕΗ, σε χώρο όπου βρίσκεται ο υποσταθμός.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρολογική βλάβη εντός του κτιρίου που στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης, για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα στο θέμα της διαχείρισης της πυρκαγιάς που, όπως φαίνεται από τα έως τώρα στοιχεία, προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, και αυτή την ώρα γίνεται αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Πάντως, τα πυροσβεστικά οχήματα παραμένουν στο σημείο για προληπτικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετή ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 δεν εκπέμπει κανονικά. Στο κτίριο αυτό στεγάζονται επίσης διοικητικές υπηρεσίες του καναλού, το εμπορικο τμημα και οι δημόσιες σχέσεις.