Τα «μαζεύει» μετά το σάλο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που είπε «γκάου» την Στεφανίδη!

Αθήνα.- Στροφή 180 μοιρών και αυτοκριτική έκανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που αποκάλεσε «γκάου» την χρυσή Ολυμπιονίκη του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, μετά το σάλο που προκάλεσε. Παράλληλα, προέβη σε διευκρινήσεις για τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική εκπρόσωπο.

Σε ένα… κρεσέντο για την κόντρα της εφημερίδας «Αυγή» με την αθλήτρια, ο Βασίλης Παπανικολάου διερωτήθηκε, με ανάρτησή του στο Facebook, αν η Κατερίνα είναι «γκάου» καθώς δήλωσε πως δεν γνωρίζει την εφημερίδα.

260816110613_3606

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς χρήστες του Διαδικτύου να τον «στολίζουν» δεόντως, ενώ η ΕΡΤ διαχώρισε πλήρως τη θέση της από τον υπάλληλό της και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία επεσήμανε ότι πρόκειται για προσωπικές του απόψεις.

260816112022_2853

«Συγνώμη από την Κ. Στεφανίδη. Ο γκάου είμαι εγώ…», έγραψε, αργά τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Facebook, ο κ. Παπανικολάου, την ώρα που η κατακραυγή δεν λέει να κοπάσει. Μάλιστα, τόσο στο Facebook (ακόμα και στον προσωπικό του λογαριασμό), όσο και στο Twitter, υπάρχουν εκατοντάδες επικριτικά σχόλια, με τα hashtags #γκαου και #γκαου_συριζα να είναι μεταξύ των δημοφιλέστερων.

260816110614_4635

Λίγες ώρες αργότερα, έσπευσε επίσης να διευκρινήσεις ότι δεν έχει σχέση, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την κυβέρνηση, γράφοντας: «επειδή κάποιοι, οι οποίοι δε ξέρω από που προέρχονται, βλέπω να αναρτούν σχόλια που εμπλέκουν και τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική εκπρόσωπο στην ανάρτησή μου για την Κ. Στεφανίδη, διευκρινίζω τα εξής: Αποσπάστηκα στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου τον Ιούλιο του 2015 και η απόσπασή μου έληξε το Φεβρουάριο του 2016, οπότε και επέστρεψα στην οργανική μου θέση στην ΕΡΤ. Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα πολιτικά μου πιστεύω, τους πληροφορώ ότι δεν υπήρξα και ούτε είμαι μέλος του κυβερνώντος κόμματος. Ευχαριστώ».

260816110615_5540

πηγή:Star.gr