Ο Πέτρος Γαλάτουλας στην Αθήνα (Φωτο)

Αθήνα.- Στην Ελλάδα βρίσκεται τις μέρες αυτές ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρος Γαλάτουλας, προφανώς για διακοπές,  και δεν έχασε ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της Δημοτικής αρχής, αλλά και Έλληνες πολιτικούς και άλλα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ανέβηκε στο προεδρικό Μέγαρο και ο Πρόεδρος του “άφλογου” τα τελευταία 6 χρόνια, Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου, Βασίλης Ματαράγκας, ο οποίος, μάλιστα, και τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

A

Από τη συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρου Γαλάτουλα με τον Μιχάλη Κόκκινο, Γενικό Διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

B

Από τη συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρου Γαλάτουλα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Ξυδάκη.

G

Από τη συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρου Γαλάτουλα με το Δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού.

D

Από τη συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρου Γαλάτουλα με το Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ Βασίλη Λεβέντη. Εδώ είχαμε και έκδοση Δελτίου Τύπου!

E

Από τη συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρου Γαλάτουλα με το κ Σταύρο Θεοδωράκη Πρόεδρο του κόμματος Ποτάμι, κάπου στο στην πλατεία Συντάγματος…

Και, προφανώς, έπεται συνέχεια συναντήσεων του Πέτρου Γαλάτουλα … σε υψηλό, πάντα επίπεδο…