Σάλος με τις αποκαλύψεις για τα “κόκκινα δάνεια”

Αθήνα.-Επίκαιρη ερώτηση για την αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγοράς” θα καταθέσει ο αντιπρόεδρος της βουλής, Νικήτας Kακλαμάνης, όπως δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.

Σημειώνεται ότι η “Αγορά” έφερε στο φως επιστολή-βόμβα της Κομισιόν, στην οποία επισημαίνεται  ότι ήταν απόφαση της Αθήνας να μην νομοθετήσει το δικαίωμα του δανειολήπτη να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς του δανείου του πριν καταλήξει στα funds!

Ο αντιπρόεδρος της βουλής έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας, Τουρισμού και Ανάπτυξης, Γιώργο Σταθάκη, την οποία θα μετατρέψει σε επίκαιρη.

“Έκανα το ερώτημα αλλά και να μην μου απαντήσουν εγώ θα κάνω την ερώτηση επίκαιρη και θα τους φέρω στη βουλή” είπε.

“Κυρίως ήθελα να δώσω το έναυσμα, ξεκινώντας αύριο κιόλας από το δικό μου κόμμα να αναληφθεί μια πρωτοβουλία από το σύνολο της αντιπολίτευσης και να κατατεθεί μια τροπολογία στο πνεύμα της απάντησης Γιούνκερ και Σουλτς. Να τους πιέσουμε και να δούμε τι έχει απομείνει από το πουλόβερ του “πρώτη φορά Αριστερά” ” επεσήμανε ο κ. Κακλαμάνης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν έδωσε καμία μάχη για το ζήτημα αυτό.