Ξεκίνησε το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αδελαΐδας «Οδύσσεια»

Σήμερα , Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, άνοιξε τις πόρτες του το 11ο Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αδελαΐδας «Οδύσσεια», το οποίο έχει ανακοινώσει μια σειρά εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το Φεστιβάλ είναι διανθισμένο με ένα ποικίλο πρόγραμμα πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, φιλοξενώντας εκθέσεις, διαλέξεις, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές με θέμα «Έθιμα και παραδόσεις», ενώ κατά την διάρκεια της βραδιάς έναρξης θα ανακοινωθούν οι τρεις νικητές του Διαγωνισμού Τέχνης τον οποίο διεξάγει κάθε χρόνο η Κοινότητα και στον οποίο καλούνται να συμμετάσχουν τοπικοί καλλιτέχνες με τα έργα τους που τιμούν την Ελλάδα, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.

«Ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενων δέκα χρόνων ως κορυφαίο καλλιτεχνικό και πολιτιστικό γεγονός για Έλληνες και μη, το φετινό «Οδύσσεια» θα ξεκινήσει και πάλι, όπως και πέρυσι, από την καρδιά της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας, το Ολύμπικ Χωλ» ανέφερε σε μήνυμα του ο πρόεδρος της ΕΟΚΝΑ, Βασίλειος Γκόνης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ

Επετειακή εκδήλωση για την απελευθέρωση της Τριπολιτσάς που έλαβε χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Συλλόγου Ν. Αυστραλίας, το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, στις 7.00μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεών του, στην περιοχή Welland.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του συλλόγου.

ΦΩΤΟ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ: ΑΡΧΕΙΟ