Μητσοτάκης: Εκλογές για ανάκαμψη της χώρας – Δεσμευόμαστε για λίγα και θα τα κάνουμε

Αθήνα.- Στην ανάγκη πρόωρων εκλογών το συντομότερο δυνατό επέμεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων και την επέτειο των 42 ετών από την ίδρυση της ΝΔ. «Η πολιτική αλλαγή αποτελεί επείγουσα και αναγκαία προτεραιότητα για να προχωρήσει η χώρα… μόνο με εκλογές θα απαλλαγεί η Ελλάδα από τους ιδεοληπτικούς τυχοδιώκτες που μας κυβερνούν» υπογράμμισε. «Η ανάκαμψη της Ελλαδας περνάει μέσα από την ιδεολογική και πολιτική ήττα του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε τη δημιουργία, μεταξύ άλλων, 120.000 καθαρών θέσεων εργασίας για μια πενταετία και διαβεβαίωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα δεσμευθεί για λίγα και αυτά τα λίγα θα γίνουν πράξη αντίθετα με την παροχολογία του ΣΥΡΙΖΑ.  «Ξεγυμνώνεται η μεγαλύτερη πολιτική απάτη, θα δεσμευτούμε για δέκα και θα γίνουν και τα δέκα θα δεσμευτούμε για λίγα και θα γίνουν» δήλωσε.

«Από το δικό μου στόμα δεν θα ακούσουν ψέματα οι πολίτες. Δεν θα κοροϊδέψω κανέναν… Μαζί θα κλείσουμε το κεφάλαιο του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ολοι συνειδητοποιουν ότι η ΝΔ είναι η μόνη και αξιόπιστη λύση… πρέπει να ανταποκριθουμε με αξιοπιστία στις προσδοκίες των πολιτών. Ειμαστε ολοι στην υπηρεσία των Ελλήνων πολιτών και δεν θα ανεχθούμε κανενός είδους ρεβανσισμό (…) θα προχωρήσουμε ενωμένοι» επισήμανε.

«Είναι εθνική και πατριωτική ευθύνη δική μου αλλά και της ΝΔ να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως την πιο απαξιωμένη κυβέρνηση των μεταπολιτευτικών χρόνων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τον ίδιο την τον εαυτό σε θέματα όπως τις ιδιωτικοποιήσεις. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η δικιά τους αποτυχία να γίνει αποτυχία της ίδιας της χώρας, οι δυνατότητες της Ελλαδας είναι πολύ μεγαλύτερες από του Τσίπρα, του Καμμένου και της παρέας τους» τόνισε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέκρινε ακόμη την κυβέρνηση ότι δεν έχει κλείσει η πρώτη αξιολόγηση και ότι η κυβερνητική διγλωσσία προκαλεί αβεβαιότητα παρατείνοντας την ύφεση. Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι επιχειρεί να φιμώσει κάθε ανεξάρτητη φωνή, είτε όσον αφορά τους θεσμούς είτε τα ΜΜΕ για να κρύψει την αποτυχία της, ενώ την ίδια ώρα είναι «αγκαλιά με τον Ρουβίκωνα».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/326674/mitsotakis-ekloges-gia-tin-anakampsi-tis-elladas-desmeuomaste-gia-liga-kai-tha-ta-kanoume/#ixzz4M8N4tmz5
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook