Μια ομογενής για “Σούπερ Μοντέλο της Χρονιάς”

Μελβούρνη.- Για τον εθνικό τίτλο του «Σούπερ Μοντέλου της Χρονιάς» διαγωνίζεται η ελληνικής καταγωγής Iωάννα Ζησιάδη από το Balwyn της Μελβούρνης.

Η 17χρονη, μαζί με δεκαεπτά κοπέλες από τη Βικτώρια, θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί για τον τίτλο για το 2016. Ο διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει στο εξωτικό Μπαλί της Ινδονησίας στις αρχές του 2017. paioanna1

Σκοπός του διαγωνισμού αυτού είναι να βρεθεί το ομορφότερο ταλέντο της Αυστραλίας και το έπαθλο θα είναι δώρα αξίας $8.000. Αλλά για την ίδια μια διάκρισή της θα αποτελέσει το χρυσό εισιτήριό της για μια καριέρα στο χώρο της μόδας στην Αυστραλία και το εξωτερικό.

Η Ιωάννα πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου και φέτος θα δώσει εξετάσεις και σε δύο μαθήματα της Τρίτης Λυκείου, στα Ελληνικά και την Ψυχολογία. Σύμφωνα με την μητέρα της, Κάθι, αν και οι σχολικές της εξετάσεις την έχουν αγχώσει πολύ, ωστόσο η ετοιμασία της Ιωάννας για τον διαγωνισμό της προσφέρει μια διέξοδο. Η Ιωάννα πιστεύει ότι ο διαγωνισμός μέχρι στιγμής της έχει προσφέρει μια θετική εμπειρία.

Ως τις αρχές του χρόνου, η Ιωάννα αγωνιζόταν στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Clifton Hill. Λόγω ενός τραυματισμού της στο γόνατο, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τους αγώνες της. Τότε ήταν που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα και το μόντελινγκ. Επιθυμεί να σπουδάσει Δημοσιογραφία και θέλει μια μέρα να γίνει τηλεπαρουσιάστρια. «Το να έχεις θάρρος και να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ενθαρρύνω τους μαθητές της ηλικίας μου να βάζουν υψηλούς στόχους και να αισθάνονται άνετοι και περήφανοι γι’ αυτό που είναι».

* Μπορείτε να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα της Ιωάννας μέσα από τη σελίδα του Facebook: www.facebook.com/AustralianSupermodelOfTheYear/

αρκεί να κάνετε «Like» στη φωτογραφία της