Φονικό με ένα νεκρό στην Πανόρμου, στο κέντρο της Αθήνας

Φονικό στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, δίπλα στη ΓΑΔΑ, σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής με θύμα έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου της περιοχής.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός όταν δέχτηκε δύο ή τρεις πυροβολισμούς από το δράστη, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι απόστρατος αστυνομικός και αναζητείται.

Του περιστατικού προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία στις εκλογές του 2012.

Όπως είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «Ελευθερία» στις 20 Αυγούστου 2012, ο απόσταρτος αστυνομικός με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας συγκροτούσε παρακρατικές ομάδες προστασίας.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.

πηγή: Newsroom ΔΟΛ

Καταστηματάρχης που γνώριζε τόσο τον δράστη όσο και το θύμα μίλησε στο NewsIt για την εν ψυχρώ εκτέλεση το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως οι δύο άντρες γνωριζόντουσαν και είχαν συνέχεια καυγάδες. Μάλιστα, σημειώνει πως δεν είχε καυγάδες μόνο με τον γυμναστή αλλά είχε κάνει καταγγελία για κάποιες κάμερες που είχαν τοποθετηθεί έξω από το γυμναστήριο.

Περιγράφει πως μετά τον καυγά, ο δράστης πήγε σπίτι του πήρε το όπλο και ξαφνικά ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί.

Τότε όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας βγήκε έξω από το κατάστημά του για να δει τι έχει συμβεί, είδε τον δράστη, ο οποίος μάλιστα με το όπλο στο χέρι τον χαιρέτισε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

πηγή:newsIt.gr