Η Χίλαρι προηγείται στις προτιμήσεις των Ελληνοαμερικανών – Στις ΗΠΑ ο Κρις Σπύρου

Αθήνα.- Οι Ελληνοαμερικανοί ψηφίζουν Χίλαρι, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC) και δημοσιεύεται στην εβδομαδιαία ομογενειακή εφημερίδα Greek News.
H έρευνα ολοκληρώθηκε αμέσως μετά τη δεύτερη τηλεμαχία των υποψηφίων (12 Οκτωβρίου) με συμμετοχή 940 ατόμων από 48 διαφορετικές πολιτείες.
Στο ερώτημα, «αν οι προεδρικές εκλογές διεξάγονταν σήμερα ποιον θα ψηφίζατε», τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα: Χίλαρι Κλίντον 49,36% και Ντόναλντ Τραμπ 35,53%.

Ο Κρις Σπύρου

 Στο μεταξύ, ο γνωστός ομογενής, π. Γερουσιαστής του Νιού Χάμσαϊρ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) κ. Κρις Σπύρου πρόκειται να ταξιδέψει αύριο Τετάρτη για τις ΗΠΑ όπου θα ηγηθεί της προσπάθειας των Δημοκρατικών στην Πολιτεία του για την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές της “πρώτης Τρίτης μετά την πρώτη Δευτέρα του Νοεμβρίου” , δηλαδή η φορά αυτή, στις 8 Νοεμβρίου, που εδώ και περίπου 240 χρόνια διεξάγονται οι Προεδρικές εκλογές!

Κρις Σπύρου και Χίλαρι Κλίντον.

Κρις Σπύρου και Χίλαρι Κλίντον.

“Στις εκλογές μαζεύουμε ψήφους και τις ψήφους τις συγκεντρώνεις πόρτα-πόρτα”, δήλωσε ο ελληνοαμερικανός πολιτικός ηγέτης και εκ των στενότερων συνεργατών της Χίλαρι Κλίντον, στην Panhellenic Post.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπύρου υπήρξε ο πρόεδρος των Εκλεκτόρων που εξέλεξαν Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής τον Μπιλ Κλίντον, ενώ είναι ο πρώτος που κατέθεσε το 2013 στο Νιού Χάμσαϊρ, αίτηση παρακίνησης της Χίλαρι Κλίντον να θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2016 με τίτλο “in to 2016- Run Hilari, run”.
Ο κ. Σπύρου θεωρεί βέβαιη τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον σημειώνοντας, με το σκωπτικό του ύφος, πως “από την πλευρά του ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσει …η Χίλαρι”!
Σήμερα Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, ο κ. Σπύρου, στη 1 το μεσημέρι, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22) για την Αγία Σοφία και την ενέργεια του Ταγίπ Έρντογάν να διορίσει Ιμάμη στην Βασιλική της Ορθοδοξίας.