Παρουσίαση του βιβλίου «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη» στην Κηφισιά

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, παρουσίασε χθες (22/11) στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς, το βιβλίο του «Από τον Έβρο… στην Κατεχάκη».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων, ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Θεωνάς, εκπρόσωποι του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου και του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κυρίλλου, πλήθος πρώην υπουργών και βουλευτών, Επιτίμων Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, Στρατηγοί, Αξιωματικοί και Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, είτε βρίσκονται στην ενέργεια ή στην εφεδρεία, Διοικητές Αστυνομικών Υπηρεσιών, ο Διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς με τους τροχονόμους του . Ξεχωριστό χρώμα στην όλη εκδήλωση έδωσαν οι άντρες και οι γυναίκες τροχονόμοι με την επίσημη στολή τους, καθώς και Εβρίτες φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές της Μακράς Γέφυρας και του Διδυμοτείχου. Πάνω απ’ ‘όλα παρέστησαν, κάτοικοι της Κηφισιάς, καθώς και κάτοικοι των γύρω Βορείων Προαστίων, Εβρίτες και Θρακιώτες, μεταξύ των οποίων πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του Έβρου στην Αθήνα.

Ο π, πρόεδρος της ΝΔ και π. πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον επιτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και βουλευτή Έβρου Ανα. Δημοσχάκη (αριστερά)

Ο  π. Πρωθυπουργός  και π. Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τον επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και βουλευτή Έβρου Αναστ. Δημοσχάκη (αριστερά)

Για το βιβλίο μίλησαν ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας και νυν διευθυντής του Νομικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Σωτήριος Ρίζος, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος, Μίνα Καραμήτρου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η παρουσίαση και εκτός προγράμματος ευρισκόμενος εκτάκτως στην Αθήνα για δική του αποστολή ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ.Δαμασκηνός.