Βερολίνο Θρίλερ! Συνέλαβαν λάθος άνθρωπο;

Βερολίνο.- “Ο συλληφθείς αρνείται τη συμμετοχή του στην επίθεση. Γι’ αυτό είμαστε επιφυλακτικοί. Παρακαλούμε να είστε κι εσείς” έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter η αστυνομία του Βερολίνου!

“Δεν ξέρουμε αν έχουμε τον σωστό άνθρωπο”

Μετά το tweet της αστυνομίας του Βερολίνου ήρθε και η επίσημη παραδοχή από τον αρχηγό της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας! Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε ότι δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν το πρόσωπο που βρίσκεται υπό κράτηση, ο 23χρονος Πακιστανός που είχε κάνει αίτημα ασύλου, εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά!

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt ο 23χρονος πακιστανός δεν είναι ο δράστης του μακελειού στην αγορά του Βερολίνου και επικαλείται πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας. Αν ισχύει αυτό τότε ο δράστης του μακελειού είναι ελεύθερος!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας, κατά τις επίσημες δηλώσεις που έκανε δήλωσε πως η ανάκριση του Πακιστανού Ναβέντ ΜΠ. που έχει συλληφθεί ως δράστης της επίθεσης στην αγορά του Βερολίνου γίνεται μετ’ εμποδίων καθώς ο 23χρονος δεν μιλάει άλλη γλώσσα εκτός από Μπαλούτσι, μια από τις διαλέκτους του Πακιστάν και δεν έχει βρεθεί μεταφραστής!