Όρθιος (1-1) ο ΠΑΣ – Ήττα σοκ για τον ΠΑΟ

Με τρομερό σουτ του Τζημόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την ισοπαλία (1-1) στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, που είχε προηγηθεί με τον Ανσαριφάρντ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Πανιώνιος ήταν πιο επιθετικός στο α’ μέρος, ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία στο 7′ όταν ο Κόρμπος έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Πασχαλάκης, απείλησε εκ νέου με τους Μπεν, Ανσαριφάρντ και τελικά προηγήθηκε στο 43′ με τον Ιρανό φορ να πλασάρει άψογα από δύσκολη γωνία, μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48′ ο Πανιώνιος πλησίασε στο 2-0 με τον Κόρμπο, όμως ο Πασχαλάκης έπεσε τα πόδια του αρχηγού των «κυανέρυθρων» και έσωσε την ομάδα του. Εκτοτε ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του, είχε απειλητικό σουτ στο 55′ με τον Γαρουφαλιά, το οποίο απομάκρυνε ο Γιαννιώτης και στο 79′ ξανά με μακρινό σουτ, αυτή τη φορά του Τζημόπουλου πήρε μία πολύτιμη ισοπαλία στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στην πρώτη πεντάδα.

Σημειώνεται ότι πέρυσι ο Πανιώνιος είχε τερματίσει πέμπτος, όμως επειδή δεν εξασφάλισε άδεια από την UEFA τη θέση τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πήρε ο έκτος της βαθμολογίας ΠΑΣ Γιάννινα. Το μεταξύ τους ματς λοιπόν είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με τους οπαδούς του Πανιώνιου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης να φωνάζουν «ένσταση, ένσταση, ένσταση» προκειμένου να πικάρουν τους αντιπάλους.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-3-0) και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 22 βαθμούς, ενώ το σύνολο του Γιάννη Πετράκη αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες (0-2-2) όντας στην έβδομη θέση με 19 βαθμούς.

Συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (68′ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81′ Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (68′ Γιάκος), Ακόστα (62′ Βιντάλ), Μαμπουλού (75′ Ναδάλες), Ζάιρο.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας).

ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ