Λήξη συναγερμού στην ΕΛ.ΑΣ για το αυτοκίνητο έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ αυτή την ώρα έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας σταθμευμένου αυτοκινήτου το οποίο αποδείχτηκε ότι ήταν κλεμμένο. Τελικά δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο κι έτσι είχαμε… λήξη συναγερμού.

Επιτόπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ έχει αποκλειστεί η οδός Ομήρου.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο στο σημείο προκάλεσε την περιέργεια του αστυνομικού που φρουρεί την Τράπεζα της Ελλάδος, ο οποίος επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, ζητώντας στοιχεία με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας, με τις Αρχές να διαπιστώνουν πως είναι κλεμμένο.

Εξετάζουν αν είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά

Το σημείο, ωστόσο, όπου βρίσκεται το όχημα ήταν η αιτία για μια τεράστια επιχείρηση των Αρχών που έχει στηθεί εδώ και λίγη ώρα.

Κι αυτό διότι σε “απόσταση αναπνοής” βρίσκεται το κεντρικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και συγκεκριμένα η παράπλευση είσοδος του κτιρίου.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί, οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο απομακρύνθηκαν άμεσα και στο σημείο σπεύδουν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα του Νίκου Μαζιώτη είχε αναλάβει με προκήρυξη την ευθύνη για την έκρηξη ΙΧ έξω απο την Τράπεζα της Ελλάδας στην οδό Αμερικής, τον Απρίλιο του 2014.