Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της συζύγου του μακελάρη της Νίκαιας

Νίκαια.- Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον χαρακτήρα του Μοχάμεντ Μπουλέλ, ο οποίος σκότωσε 84 ανθρώπους πέφτοντας πάνω τους με φορτηγό κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στη Νίκαια της Γαλλίας, τον Ιούλιο του 2016.

Η πρώην σύζυγος και πρώτη ξαδέλφη του, Χατζέρ Καλφαλάχ, κατέθεσε στις αρχές και αποκάλυψε πως της συμπεριφερόταν άσχημα, την κακοποιούσε και την χτυπούσε, κατηγορώντας την ότι δεν μαγείρευε καλά.

Η γυναίκα δήλωσε πως ο γάμος τους στην αρχή ήταν ονειρικός. Στη συνέχεια όμως όπως εξομολογήθηκε, o Μπουλέλ της ασκούσε ψυχολογική βία, την έλουζε με κρασί την ώρα που κοιμόταν, ενώ ουρούσε πάνω στα ρούχα της και στο κρεβάτι της. Επίσης, τεμάχιζε κουκλάκια και αρκουδάκια και με ένα μαχαίρι, φωνάζοντας πως θα έρθει και η σειρά της.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως η ίδια θεωρούσε ότι κατά βάθος δεν ήταν κακός, αλλά τα έκανε όλα αυτά για να την ωθήσει στο διαζύγιο και να ζήσει μία ελεύθερη ζωή με άλλες γυναίκες.

Οι αρχές έχουν πάρει καταθέσεις κι από άλλες συντρόφους που είχε ο Μπουλέλ μετά το διαζύγιό του, οι οποίες τον χαρακτήρισαν σεξομανή με αρρωστημένα βίτσια.

Πηγή: dailymail.co.uk