Δύο ελληνικά Φέστιβαλ στην Αυστραλία με την Γλυκερία

Μελβούρνη.- Η Γλυκερία θα εμφανιστεί στο Lonsdale Street Greek Festival της Μελβούρνης και στο Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ στις 25 και 26 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

Φέτος το Lonsdale Street Greek Festival (μέρος του Φεστιβάλ «Αντίποδες») γιορτάζει την 30η επέτειό του και το Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ την 35η επέτειο του – και, όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, θα γίνει στο Darling Harbour.

Η Γλυκερία είναι μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με καριέρα πάνω από τρεις δεκαετίες. Αρχικά, η ίδια διακρίθηκε ως σημαντική φωνή της ελληνικής μουσικής με την ερμηνεία με μοναδικό τρόπο τραγούδια συνθετών όπως των Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και Λοΐζου και το 1978 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ «Μην Κάνεις Όνειρα». Καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, η Γλυκερία αναμένεται να προσελκύσει τεράστιο πλήθος και γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την παράσταση αυτή.

Κάθε ελληνική γιορτή δεν είναι πλήρης χωρίς γλέντι και έτσι το Φεστιβάλ 2017 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Από περίπτερα τροφίμων, σπιτικά φαγητά, γλυκά και μεζέδες, το Φεστιβάλ θα έχει κάτι να προσφέρει για όλους τους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας. Στο Φεστιβάλ Σίδνεϊ μπορείτε να απολαύσετε ό,τι το καλύτερο η ελληνική κουζίνα προσφέρει, γι αυτό ελάτε με άδειο στομάχι, και άνετα παπούτσια και ετοιμαστείτε να φάτε, να πιείτε και να χορέψετε όλη νύχτα.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ στο Darling Harbour θα δώσει στους κατοίκους του Σίδνεϊ μια γεύση από Ελλάδα. Το φετινό πρόγραμμα είναι γεμάτο εκπλήξεις και συναρπαστικό και θα παρουσιάσει την πλουσιότερη προβολή του ελληνικού πολιτισμού στην Αυστραλία στο Tumbalong Park, Darling Harbour

Ως συνέχεια του εορτασμού στο Darling Harbour έρχεται το διάρκειας εννέα εβδομάδων Ελληνικό Φεστιβάλ, με πάνω από 30 εκδηλώσεις.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϊ είναι πρωτοβουλία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας.

Καλώς να ορίσετε στο κορυφαίο πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ της Αυστραλίας, όπου ο καθένας καλείται να γιορτάσει και να εξερευνήσει την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού μέσα από την τέχνη, την ιστορία, τη διασκέδαση και το φαγητό.