Οι εκκεντρικότητες των διασήμων

Υπερβολές, εκκεντρικότητες, ιδιομορφίες, όλα αυτά κάνουν τους καλλιτέχνες ιδιαίτερους αλλά και πολύ απαιτητικούς.

Κάθε φορά που ταξιδεύουν και πρέπει να μείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο, υπεύθυνοι και υπάλληλοι πολλές φορές φτάνουν στα όρια τους για να εξυπηρετήσουν την κάθε επιθυμία των σταρ.

Οι Rolling Stones το 1966 τραγούδησαν το Paint it Black. Σαράντα χρόνια αργότερα, ο Πρινς θέλησε να το κάνει πραγματικότητα.

Έτσι, όταν το 2007 βρέθηκε στο Λονδίνο για μια σειρά από συναυλίες ζήτησε από το ξενοδοχείο Dorchester να βάψει το δωμάτιο στο οποίο θα έμενε κατάμαυρο. Αλλά δεν του έφτανε αυτό ήθελε και όλα τα έπιπλα και υφάσματα να είναι μαύρα. Απαίτησε ακόμα να τοποθετήσουν και μαύρα κεριά. Κι όλα αυτά στο όνομα της εκκεντρικότητας.

Και φυσικά ο Πρινς δεν είναι ο μοναδικός με τα περίεργα αιτήματα.

Η Μαράια Κάρεϊ για παράδειγμα, θέλει να κοιμάται σε ένα δωμάτιο τύπου χαμάμ για να διατηρεί τη φωνή της.

Έτσι τοποθετούνται γύρω από το κρεβάτι της συσκευές που υγραίνουν το περιβάλλον.

Εξάλλου πριν να βγει στην σκηνή κάνει απόλυτη αφωνία.

Επιπλέον, θέλει να περπατάει μόνο πάνω σε κόκκινα χαλιά ακόμα και αν πρόκειται για την απόσταση από την λιμουζίνα της μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι οι ροκ σταρ που αυτά που ζητούν είναι κάπως πιο αναμενόμενα, όπως να υπάρχουν συγκεκριμένα είδη από ουίσκι ή ακόμα και περιοδικά ειδικού περιεχομένου δίπλα στα κρεβάτια τους.

Έτσι και η βασίλισσα της χιπ χοπ Μαίρη Τζ. Μπλάιτζ απαιτεί να μένει μόνη της σε έναν ολόκληρο όροφο, ενώ ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ θέλει να υπάρχει ένας καθρέφτης πάνω από το κρεβάτι του.

Αλλά δεν είναι μόνο οι αστέρες της μουσικής σκηνής που έχουν ιδιαίτερα αιτήματα.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με το Spiegel online η Σοφία Λόρεν ήθελε πάντα μέσα στο μπάνιο του δωματίου της να διαμορφώνεται κι ένας χώρος… κουζίνας.
Αλλά και ο Σαλβαδόρ Νταλί απαίτησε όταν έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού Le Meurice να έχει στη σουίτα του μερικά… πρόβατα.

Για ποιο λόγο; Για να κάνει την εικονική τους εκτέλεση με ένα περίστροφο… Εξάλλου, στο μεσημεριανό του ο Νταλί ήθελε πάντοτε να παραβρίσκονται και δύο ήμερα αιλουροειδή, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου έπρεπε να φροντίζει να μην υπάρχουν μύγες και σκαθάρια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ