Λονδίνο: Ομάδα 8 ατόμων επιτέθηκε σε 17χρονο πρόσφυγα

Λονδίνο.- Eπίθεση από 8 άτομα δέχθηκε ένα αγόρι 17 ετών στο Νότιο Λονδίνο. Ο άτυχος νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.

Ένας νεαρός 17 ετών ο οποίος έχει καταθέσει αίτηση ασύλου στη Μεγάλη Βρετανία δέχθηκε επίθεση «μίσους», όπως την αποκαλεί σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία, από ομάδα 8 ατόμων στην περιοχή Croydon στο νότιο Λονδίνο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εχθές το βράδυ ο άτυχος νεαρός βρισκόταν με φίλους του σε στάση λεωφορείου στην περιοχή όταν ομάδα 8 ατόμων τον πλησίασε και ξεκίνησε να τον ρωτά από πού ήταν. Όταν οι δράστες διαπίστωσαν πως ο 17χρονος νεαρός ήταν πρόσφυγας ο οποίος είχε καταθέσεις μάλιστα αίτηση ασύλου στη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησαν να τον χτυπούν με μανία για πολλή ώρα παρά την επέμβαση πολλών ανθρώπων.

Μετά από πολλά χτυπήματα ο άτυχος νεαρός έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη της ομάδας των δραστών. Οι αστυνομικές αρχές μάλιστα έχουν πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και ζητούν από όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν μαζί τους.